Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codul portocaliu, prelungit pana la ora 22 si cod rosu pentru trei judete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Codul portocaliu, prelungit pana la ora 22 si cod rosu pentru trei judete

Update 16:20 Numarul drumurilor nationale inchise a fost redus la 23. CNADNR a ridicat, in aceasta dupa-amiaza, restrictiile de circulatie pe anumite drumuri nationale. continuă pe Ziarul Bursa

Codul portocaliu, prelungit pana la ora 22

Update 12:57 Cod rosu de ninsoare pentru trei judete Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a instituit, astazi, cod rosu de ninsoare pentru judetele Vrancea, Buzau si Braila, intre orele 15 si 21.

Codul portocaliu, prelungit pentru sud-estul tarii pana luni dimineata, ora 9

Administratia Nationala de Meteorologie mentine avertizarea de cod portocaliu pentru Dobrogea si judetele din regiunea de sud-est. Alerta este prelungita pana luni, 27 ianuarie, la ora 9.

METEO Codul portocaliu de ninsori si viscol, extins la 18 judete din sud si sud-est. Astazi ar putea fi emisCod rosu

Meteorologii au prelungit informarile de Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol. Astfel ca, pana duminica la ora 22. 00, Capitala si 18 judete se afla sub Cod portocaliu, iar sapte judete se afla cub Cod galben.

METEO Iarna si-a intrat in drepturi. Specialistii au prelungit informarile de Cod portocaliu si Cod galben de viscol si ninsori. Astazi ar putea fi emis Cod rosu

Meteorologii au prelungit informarile de Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol. Astfel ca, pana duminica la ora 22. 00, Capitala si 18 judete se afla sub Cod portocaliu, iar sapte judete se afla cub Cod galben.

METEO Iarna si-a intrat in drepturi. Specialistii au emis informari de Cod portocaliu si Cod galben de viscol si ninsori. Astazi ar putea fi emis Cod rosu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, doua informari, de Cod galben si Cod portocaliu, de ninsori si viscol, valabile pentru Bucuresti si mai multe judete din tara. Aceste avertizari expira duminica, insa specialistii ar putea prelungit Codul portocaliu pana luni si chiar ar putea emite o avertizare de Cod rosu.

ANM: Codul portocaliu de ninsori si viscol poate fi extins pana luni, posibil si cod rosu

Avertizarea cod portocaliu de ninsori si viscol, valabila pana duminica la ora 18. 00, ar putea fi prelungita pana luni, cu posibilitatea de a fi emis si codul rosu in anumite zone, a anuntat conducerea.

Cod Rosu dupa ora 15.00 in sudul Vrancei. Totodata, Codul Portocaliu se prelungeste pentru restul judetului pana luni dimineata la ora 9.00

Este pentru prima data cand se instituie Cod Rosu in judetul nostru, desi cantitatile de zapada nu sunt mai mari decat cele din 2012.

Se pregateste COD ROSU pentru Buzau, nordul judetului Braila si sudul judetului Vrancea.

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a anuntat ca de la ora 15 se va emite COD ROSU pentru judetele Buzau, Vrancea si Braila. Specialistul a explicat ca se vor intruni trei conditii de cod rosu - viscol, ger si caderi de zapada. Codul rosu va fi valabil in aceste zone pana la ora 21, in ziua de azi. Citeste si: Codul portocaliu de ninsoare si viscol a fost restrans, la 13 judete. Zeci de drumuri sunt inchise. Zapada de 40 de centimetri, in Bucuresti Guvernul .

Codul portocaliu de ninsori si viscol, extins la 18 judete din sudul si sud-estul tarii

Avertizarea cod portocaliu de ninsori si viscol emisa vineri a fost extinsa, sambata dimineata, de Administratia Nationala de Meteorologie la 18 judete din sudul si sud-estul tarii. Noua atentionare este valabila pana duminica la ora 22. Alte sapte judete se afla sub cod galben de ninsori si viscol.

Codul portocaliu extins la 18 judete din sud si sud-est

Avertizarea de cod portocaliu de viscol a fost extinsa la 18 judete din sudul si sud-estul tarii, pana duminica la ora 22. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )