Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codul rosu de inundatii a fost prelungit. Care sunt cele mai afectate zone

B1 B1,
Codul rosu de inundatii a fost prelungit. Care sunt cele mai afectate zone

Ploile cu caracter torential au lovit Romania, producand inundatii in mai multe regiuni, inclusiv in Bucuresti. Recent, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat prelungirea Codului Rosu de. continuă pe B1

Codul rosu a fost prelungit pe raurile din Caras-Severin si Timis din cauza inundatiilor masive

Codul rosu pentru raurile din judetele Caras-Severin si Timis a fost prelungit de hidrologi, dupa ce in cursul zilei de joi aceste zone s-au confruntat cu inundatii masive. Potrivit Institutului National de.

Studiu. Care sunt cele mai curate si cele mai murdare plaje din Romania

In luna mai 2020 s-au inregistrat cele mai mici cantitati de deseuri abandonate pe nisip, o posibila.

Cererea de suspendare a Avocatului Poporului a fost depusa. Care sunt capetele de acuzare

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, a anuntat, luni, ca PNL a depus cererea de revocare a Avocatului Poporului, Renate Weber. Reprezentantii PNL sustin ca Avocatul Poporului este in conflict de interese in ceea ce priveste subiectul pensiilor speciale.

Sfat de Sanatate. Boala verii de care foarte multi se tem! Care sunt simptomele

Medicul infectionist Valeriu Gheorghita a explicat la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea legatura dintre capuse si boala Lyme dar si care sunt simptomele si tratamentul acestei afectiuni.

Ce trebuie sa faci inainte, pe timpul si dupa inundatii. Primul lucru care trebuie facut daca inundatia te surprinde acasa

Inundatii record in Romania. Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta transmite ca zeci de localitati sunt afectate de inundatii. Cele mai afectate judete de ploile torentiale sunt Bihor, Neamt, Suceava si Vaslui. Iata masurile care se iau in caz de inundatii!.

Cele mai bune magazine online de fashion de unde poti comanda

Vrei sa ai o experienta placuta de shopping online? E important sa stii care sunt cele mai bune platforme de unde poti comanda haine, accesorii si incaltaminte. Asta ca sa nu ai parte de surprize neplacute.

Numai de bine. Riscurile expunerii la soare! Care sunt regulile esentiale pentru un bronz sanatos

Din pacate, bronz sanatos nu exista. Stim foarte bine ca pielea ciocolatie se obtine doar dupa multe ore de stat la soare, obicei total gresit. Potrivit specialistilor, ar trebui sa tratam cu mai multa seriozitate acest subiect, iar daca vrem totusi sa ne bronzam, este important sa respectam cele trei reguli esentiale.

1 din 3 firme face angajari ca inainte de pandemie. Care sunt cele mai cautate meserii

30% dintre companiile din Romania nu si-au schimbat planurile de recrutare stabilite la inceputul anului nici dupa izbucnirea epidemiei de Covid-19, pastrand acelasi numar de pozitii noi pentru care vor face angajari in a doua parte a anului.

Digi24. VIDEO Un nou scandal in Germania, intr-un bloc in care sunt si romani in carantina. Atacata cu pietre, politia a folosit gaze lacrimogene

La 200 de kilometri distanta de abatorul unde 650 de angajati romani au fost depistati cu coronavirus, alti romani au fost in centrul unui nou scandal. Ei sunt printre cei 700 de oameni plasati in carantina intr-un complex rezidential. Masura a fost luata dupa ce in bloc au fost depistate nu mai putin de 120 de cazuri de coronavirus. Locatarii, anuntati in ultima clipa ca nu mai au voie sa iasa din casa, au atacat fortele de ordine.

Soferii STB vor purta uniforma de la 1 iulie Cum arata, cat costa si care sunt nemultumirile

Soferii de pe mijloacele de transport public ale STB sunt obligati sa poarte uniforme incepand cu data de 1 iulie. Uniformele au costat 3,7 milioane lei, iar majoritatea au fost deja distribuite soferilor. Hazem Kansou, directorul STB spune ca decizia a fost luata ca urmare a sesizarilor venite de la calatori despre soferi care veneau la munca cu slapi, maiou si pantaloni scurti. Cine nu poarta uniforma, nu iese in traseu, spune directorul STB.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )