Libnet.ro
UNICEF

22:45

1 din 3 firme face angajari ca inainte de pandemie. Care sunt cele mai cautate meserii

Adevărul Adevărul,
1 din 3 firme face angajari ca inainte de pandemie. Care sunt cele mai cautate meserii

30% dintre companiile din Romania nu si-au schimbat planurile de recrutare stabilite la inceputul anului nici dupa izbucnirea epidemiei de Covid-19, pastrand acelasi numar de pozitii noi pentru care vor face angajari in a doua parte a anului. continuă pe Adevărul

Sfat de Sanatate. Boala verii de care foarte multi se tem! Care sunt simptomele

Medicul infectionist Valeriu Gheorghita a explicat la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea legatura dintre capuse si boala Lyme dar si care sunt simptomele si tratamentul acestei afectiuni.

Numai de bine. Riscurile expunerii la soare! Care sunt regulile esentiale pentru un bronz sanatos

Din pacate, bronz sanatos nu exista. Stim foarte bine ca pielea ciocolatie se obtine doar dupa multe ore de stat la soare, obicei total gresit. Potrivit specialistilor, ar trebui sa tratam cu mai multa seriozitate acest subiect, iar daca vrem totusi sa ne bronzam, este important sa respectam cele trei reguli esentiale.

Soferii STB vor purta uniforma de la 1 iulie Cum arata, cat costa si care sunt nemultumirile

Soferii de pe mijloacele de transport public ale STB sunt obligati sa poarte uniforme incepand cu data de 1 iulie. Uniformele au costat 3,7 milioane lei, iar majoritatea au fost deja distribuite soferilor. Hazem Kansou, directorul STB spune ca decizia a fost luata ca urmare a sesizarilor venite de la calatori despre soferi care veneau la munca cu slapi, maiou si pantaloni scurti. Cine nu poarta uniforma, nu iese in traseu, spune directorul STB.

Ludovic Orban anunta ca in Romania va fi implementat programul SURE. Care sunt beneficiile pentru companii si angajati in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, in cadrul unei dezbateri organizate la Ministerul Muncii, ca in Romania va fi implementat programul SURE, care presupune, printre altele, faptul ca angajatorii pot stabili.

Statul iti da 10.000 de euro! Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti

000 de euro de la stat. in ce conditii pot romanii beneficia de acesti bani. Statul vrea sa incurajeze cumpararea de masini electrice nou, asa ca cetatenii sunt ajutati ca sa le aleaga pe acestea in defavoarea masinilor pe benzina sau diesel.

Mai multi bani pentru pensionari! Care sunt conditiile si cum ar putea accesa acestia fonduri suplimentare

Un nou proiect de lege care se refera la posibilitatea angajarii pensionarilor care doresc acest lucru a fost prezentat si explicat duminica, la Antena 3, de deputatul PPU-SL, Gratiela Gavrilescu, initiatorul documentului.

Digi24. VIDEO Un nou scandal in Germania, intr-un bloc in care sunt si romani in carantina. Atacata cu pietre, politia a folosit gaze lacrimogene

La 200 de kilometri distanta de abatorul unde 650 de angajati romani au fost depistati cu coronavirus, alti romani au fost in centrul unui nou scandal. Ei sunt printre cei 700 de oameni plasati in carantina intr-un complex rezidential. Masura a fost luata dupa ce in bloc au fost depistate nu mai putin de 120 de cazuri de coronavirus. Locatarii, anuntati in ultima clipa ca nu mai au voie sa iasa din casa, au atacat fortele de ordine.

Cifre record! Care sunt astazi cele mai afectate tari de COVID-19. Aproape 500.000 oameni au murit

Peste 461. 000 de oameni au murit infectati cu coronavirus, la nivel mondial, din decembrie - de cand China anunta oficial aparitia COVID-19 - si pana sambata seara, arata un bilant facut de AFP pe baza datelor oficiale.

Anamaria Prodan paraseste definitiv Romania?! Care sunt planurile impresarei: imi permit sa traiesc oriunde

Nu este un secret pentru nimeni ca Anamaria Prodan are o avere impresionanta, pe care nu se fereste sa o expuna ori de cate ori are ocazia, daca ne referim la masnile de lux pe care le conduce sau la accesoriile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )