Libnet.ro
UNICEF

21:45

Codul Rutier 2020. Atentie, soferi. Cat alcool poti consuma inainte sa te urci la volan

Playtech Playtech,
Codul Rutier 2020. Atentie, soferi. Cat alcool poti consuma inainte sa te urci la volan

Ce spune Codul Rutier 2020 cu privire la nivelul de alcoolemie permis in aerul expirabil. Ce risca soferii daca sunt prinsi cu alcool in sange, in timp ce se afla la volan? Alcoolemia la volan. Ce sanctiuni prevede Codul Rutier Potrivit art. 88, alin 4, din Codul Rutier, 2020, stabilirea prezentei alcoolului in aerul expirat . continuă pe Playtech

ITP 2020. Atentie, soferi! Ce reguli se aplica pentru inspectia tehnica periodica in acest an

Inspectia tehnica periodica ITP) este evaluarea care trebuie realizata la un anumit interval de timp, pentru fiecare autoturism. Fara aceste verificari, conducatorii auto risca sa fi sanctionati daca sunt gasiti ca circula pe drumurile publice din Romania. Din acest motiv, romanii trebuie sa fie atenti la schimbarile care au intrat in vigoare de la inceputul .

Atentie, soferi! Ce poti pati acum daca te opresc politistii in trafic

Sistemul Body-cam va fi prezent pe fiecare politist. Afla acum cum vor putea beneficia politisti de probe audio-video de fiecare data cand opresc un sofer! Sistemul inregistreaza si filmeaza fiecare convorbire ce va avea loc intre sofer si politist. Ce vor putea pati soferii in tafic? Daca pana acum nu existau dovezi cand un politist .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )