Libnet.ro
UNICEF

06:15

Codul rutier a fost modificat pentru transportul copiilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Codul rutier a fost modificat pentru transportul copiilor

O serie de modificari la Regulamentul de aplicare a OUG nr. 195/2002 Codul rutier) privind siguranta in transportul copiilor intra in vigoare sambata, soferii care nu le respecta riscand amenzi intre 390 si 487 de lei. continuă pe Wall-Street Ro

Codul Rutier 2015: modificarile privind transportul copiilor au intrat in vigoare. Ce amenzi risca soferii

Codul Rutier 2015. Modificarile privind transportul copii mai mici de 3 ani sau mai scunzi de 135 de centimetri au intrat in vigoare de sambata. Soferii care nu respecta aceste norme risca amenzi cuprinse intre390 si 487 de lei.

Modificarile Codului rutier legate de transportul copiilor intra in vigoare sambata

O serie de modificari la Regulamentul de aplicare a OUG nr. 195/2002 Codul rutier) privind siguranta in transportul copiilor intra in vigoare sambata, soferii care nu le respecta riscand amenzi intre 390 si 487 de lei .

Completari la Codul Rutier: amenzi de pana la 487 de lei pentru transporul copiilor fara centura sau in scaune neomologate

Potrivit completarilor aduse Codului Rutier, reglementari care au intrat in vigoare astazi, transportul copiilor fara centura de siguranta sau in scaune neomologate atrage cu sine sanctionarea contraventionala a soferilor.

Amenzi substantiale pentru soferii care nu respecta regulile privind transportul copiilor

Modificarile aduse Codului Rutier privind siguranta in transportul copiilor intra in vigoare sambata. Soferii care nu respecta regulile risca amenzi intre 390 si 487 de lei, informeaza.

Tulcea: Pliante despre Codul Rutier

Codul Rutier se modifica incepand de maine. La nivelul judetului Tulcea, cu sprijinul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Tulcea au fost tiparite 1. 000 de materiale informative flyere) in care sunt prezentate noile reglementari privind utilizarea obligatorie a centurii de siguranta si a sistemelor de fixare a copiilor in scaune in vehicule, care vor fi distribuite de politistii rutieri conducatorilor auto in cadrul actiunilor organizate in aceasta perioada.

Politistii au iesit in strada. Soferii, informati despre transportul copiilor in masini

Incepand cu data de 14 februarie vor intra in vigoare o serie de reglementari noi legate de transportul copiilor in autovehicule. Tocmai de aceea politistii maramureseni au desfasurat recent o actiune de informare a soferilor din judet.

Soferii care vor incalca codul rutier in timp ce se afla in alt stat membru UE nu vor mai putea scapa de amenzi

Soferii care vor incalca codul rutier in timp ce se afla in alt stat membru UE nu vor mai putea scapa de amenda. Parlamentul European a adoptat, miercuri, o Directiva referitoare facilitarea schimbului.

Presedintele CJ Ialomita a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de directorul Serviciului Achizitii din CJ, Cezar Valcan, in dosarul privind interventii la un consilier din Ministerul Sanatatii si la conducerea ADR Sud Muntenia, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Radu Mazare a cedat: Primaria va acorda subventie de 50% pentru transportul tuturor elevilor

Elevii din municipiul Constanta au obtinut ceea ce isi doreau de mai multi ani. Consiliul Local a aprobat vineri, 13 februarie, subventionarea cu 50 de procente a abonamentelor la transportul in comun pentru toti elevii.

Radu Mazare a cedat: Primaria va acorda subventie de 50 % pentru transportul tuturor elevilor

Elevii din municipiul Constanta au obtinut ceea ce isi doreau de mai multi ani. Consiliul Local a aprobat vineri, 13 februarie, subventionarea cu 50 de procente a abonamentelor la transportul in comun pentru toti elevii.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )