Libnet.ro
UNICEF

05:15

Coduri galben si portocaliu de vant puternic, in mai multe judete din tara, pana marti dimineata

Hotnews Hotnews,
 Coduri galben si portocaliu de vant puternic, in mai multe judete din tara, pana marti dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de intensificari ale vantului si zapada spulberata, valabil luni, intre orele 10. 00 si 18. 00, in Carpatii Meridionali si sudul Banatului. continuă pe Hotnews

Cod galben de inundatii in mai multe judete din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis un cod galben de inundatii, in urma scurgerilor de pe versanti si a viiturilor rapide, in mai multe judete din tara. in intervalul.

Cod galben de ninsori si viscol, in mai multe judete. Care sunt zonele vizate de atentionarea emisa de meteorologi

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, sambata, un cod galben deninsori si intensificari ale vantului, valabile pana in data de28 decembrie. in intervalul mentionat la.

ANM: Cod portocaliu de viscol si ninsoare in mai multe judete, in zonele montane CNAIR: Facem apel la soferi sa plece la drum doar daca au masinile echipate pentru conditii de iarna

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, mai multe avertizari Cod portocaliu de vant puternic si ninsoare pentru zonele montane din zece judete situate in centrul, sudul si sud-vestul tarii, noteaza Agerpres. Potrivit meteorologilor, pana la ora 8:00, in zona de munte a judetelor Arges, Prahova, Dambovita, Gorj, Valcea, Caras-Severin si Hunedoara, la peste 1. 800 de metri altitudine, se vor semnala intensificari ale vantului cu viteze la rafala de peste 120 - 130 kmh, dar si ninsoare.

Bucurestiul revine pe prima pozitie in topul noilor infectari. Topul celor mai afectate judete

Capitala a revenit pe prima pozitie a topului zonelor cu unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi 181 potrivit raportului GCS de duminica), dupa ce sambata fusese depasit doar de judetul Ilfov. Pe locul 2 este judetul Cluj cu 169 de cazuri noi), iar pe locul 3 se afla judetus Galati 143 noi imbolnaviri COVID-19).

Nicusor Dan, despre desfiintarea companiilor municipale: Procesul de desfiintare are mai multe etape

Edilul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, luni, pe pagina sa de Facebook, ca procesul de desfiintare a companiilor municipale infiintate de Gabriela Firea va avea mai multe etape, dar a fost inceput. Am.

Noua tulpina de coronavirus, semnalata in tot mai multe tari din Europa

UE a inceput sambata distribuirea vaccinului anti Covid, in conditiile in care toto mai multe tari d.

Scandal intre mai multe persoane pe o strada din Craiova, un barbat de 26 de ani a fost ranit

Un scandal a avut loc in ziua de Craciun intre mai multe persoane pe o strada din Craiova, iar in urma conflictului un barbat de 26 de ani a fost agresat, fiind injunghiat in bratul drept.

Capitala, lider in continuare la numarul de noi infectari, cu peste 500 de cazuri. Topul zonelor cu cele mai multe cazuri COVID

Bilantul infectarilor cu noul coronavirus din ziua de Craciun arata un trend in scadere, insa Bucurestiul continua sa fie primul in topul oraselor cu cele mai multe cazuri noi.

Cod portocaliu de viscol in zece judete, mai ales in zona de munte

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari nowcasting tip cod portoca.

Pericol pe raurile din judetul Buzau. A fost emis cod galben de inundatii

Hidrologii au emis o avertizare Cod galben de inundatii, in urma scurgerilor de pe versanti si a viiturilor rapide, in mai multe judete din tara, inclusiv Buzau. Slanicul a rupt deja un pod de tuburi la Lopatari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )