Libnet.ro
UNICEF

12:15

Coduri PORTOCALII si GALBENE de vreme rea! Anuntul de ULTIMA ORA de la ANM (FOTO)

B1 B1,
Coduri PORTOCALII si GALBENE de vreme rea! Anuntul de ULTIMA ORA de la ANM (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, doua avertizari Cod portocaliu de ninsori si viscol, valabile pana joi seara in 20 de judete din Moldova, Transilvania si Oltenia, si. continuă pe B1

Cod portocaliu de vreme rea la munte: viscol, rafele de vant de 140 km/h, pe crestele alpine, ninsori abundente

Pana joi, la ora 20, judetul Hunedoara se afla sub incidenta Codului Portocaliu de vreme rea. Va ninge viscolit, abundent, iar rafalele de vant vor depasi 80 de kilometri pe ora in zonele montane si pana la 140 de kilometri pe ora, pe crestele alpine.

Vreme REA: Ninsori si vant PUTERNIC in aproape jumatate de tara!

Aproape jumatate din judetele tarii se afla, pana miercuri seara, sub atentionarecod galbende vreme rea - vant puternic, ploi,ninsoriinsemnate cantitativ si strat de.

TREI ZILE DE VISCOL iN TOATA TARA! Anuntul de ULTIMA ORA al meteorologilor (VIDEO)

Se schimba radical vremea! Meteorologii au anuntat ca din seara zilei de luni si pana miercuri la ora 20 intreaga tara va fi afectata de precipitatii sub forma de ninsoare, lapovita si.

Aproape jumatate din judetele tarii se afla si astazi sub cod galben de vreme rea - vant, ploi, ninsori si polei

Aproape jumatate din judetele tarii se afla, pana miercuri seara, sub atentionare cod galben de vreme rea - vant puternic, ploi, ninsori insemnate cantitativ si strat de zapada consistent la munte, dar si polei in zonele joase.

Anunt de ultima ora de la meteorologi. Ne asteapta noi valuri de ninsori, lapovita, polei, dar si viscol

Anunt de ultima ora de la meteorologi. Din aceasta seara, de la ora 20 si, pana miercuri seara ne asteapta noi valuri de ninsori, lapovita, polei, dar si viscol la munte. Alina Serban, meteorolog.

Ce se intampla luni la PSD. Informatii de ultima ora: Mihai Tudose va ameninta cu demisia daca nu va fi revocata Carmen Dan

Update: Informatie de ultima ora oferita de MIhai Gadea. Maine, MIhai Tudose va merge si va spune: Daca nu este revocata Carmen Dan imi dau demisia. Stire initiala: Jurnalistii Antena 3.

Interventii pe vreme rea. Drumarii au actionat pe A2 si in Baragan cu 58 de utilaje

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat duminica ca, in perioada 13 ianuarie, ora 17. 00 14 ianuarie, ora 12. 00, la nivel national, lucratorii de la drumuri au actionat cu 740 utilaje si 4. 355 tone material antiderapant.

Vreme rea peste Romania! Intra in vigoare un cod galben de polei, ninsoare si viscol

Viscolul se napusteste peste Romania. Meteorologii au emis o atentionare cod galben de polei, ninsoare si viscol, care va intra in vigoare de la ora 17 si va fi valabila pana maine seara.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2782 seconds )