Libnet.ro
UNICEF

17:45

Vreme REA: Ninsori si vant PUTERNIC in aproape jumatate de tara!

B1 B1,
Vreme REA: Ninsori si vant PUTERNIC in aproape jumatate de tara!

Aproape jumatate din judetele tarii se afla, pana miercuri seara, sub atentionarecod galbende vreme rea - vant puternic, ploi,ninsoriinsemnate cantitativ si strat de. continuă pe B1

Avertizare meteo Cod galben. Vant, ninsori abundente si polei in aproape jumatate de tara

Aproape jumatate de tara se afla, pana miercuri-seara, 17 ianuarie 2018,ora 20,00, sub avertizare Cod galben de vreme rea emis astazi de meteorologi.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Trei judete - Caras-Severin, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de vant puternic emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Pentru judetul .

Aproape jumatate din judetele tarii se afla si astazi sub cod galben de vreme rea - vant, ploi, ninsori si polei

Aproape jumatate din judetele tarii se afla, pana miercuri seara, sub atentionare cod galben de vreme rea - vant puternic, ploi, ninsori insemnate cantitativ si strat de zapada consistent la munte, dar si polei in zonele joase.

Cod portocaliu de vreme rea la munte: viscol, rafele de vant de 140 km/h, pe crestele alpine, ninsori abundente

Pana joi, la ora 20, judetul Hunedoara se afla sub incidenta Codului Portocaliu de vreme rea. Va ninge viscolit, abundent, iar rafalele de vant vor depasi 80 de kilometri pe ora in zonele montane si pana la 140 de kilometri pe ora, pe crestele alpine.

Alpinisti si tapinari pregatiti sa intervina la Constanta, in urma avertizarii de precipitatii si vant puternic

O echipa de alpinisti si tapinari este pregatita de Primaria Constanta pentru interventie, in urm atentionarii de precipitatii si vant puternic ce a fost emisa de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea.

Trei judete sunt sub avertizare cod galben de vant puternic

Trei judete - Caras-Severin, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de vant puternic emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Val de vreme extrema in Romania. Cod portocaliu de ninsori in aproape jumatate de tara

Meteorologii au emis un cod portocaliu de ninsori pentru aproape jumatate din tara. 19 judete sunt vizate de avertizarea emisa, iar cel mai puternic vor fi lovite zonele din estul tari. Alina Serban, de la.

Avertizare cod portocaliu de vant puternic si ninsori viscolite in mai multe judete. Recomandarile ISU pentru astfel de situatii

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o atentionare de cod portocaliu de vant tare, ninsori viscolite in judetele Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea si zona joasa a judetelor Neamt si Bacau.

Coduri PORTOCALII si GALBENE de vreme rea! Anuntul de ULTIMA ORA de la ANM (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, doua avertizari Cod portocaliu de ninsori si viscol, valabile pana joi seara in 20 de judete din Moldova, Transilvania si Oltenia, si.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )