Libnet.ro
UNICEF

00:07

Coface: Evolutii pozitive pentru primele 500 de companii din Europa Centrala si de Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Coface: Evolutii pozitive pentru primele 500 de companii din Europa Centrala si de Est

Coface, compania specializata in asigurari de credit comercial, a prezentat topul primelor 500 de companii din Europa Centrala si de Est - Coface CEE Top 500, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Coface: topul primelor 500 de companii din Europa Centrala si de Est

Polonia este din nou pe primul loc, Ungaria si Romania recupereaza, iar Ucraina abandoneaza Top 3 al celor mai puternice companii cu cifra de afaceri in crestere, dar cu o scadere brusca a profitului. Regiunea economica a tarilor din Europa Centrala si de Est este mai eterogena ca niciodata, iar rata insolventelor din regiune aproape s-a triplat. Studiul clasifica cele mai puternice 500 de companii din regiune, luand in considerare atat cifra de afaceri, cat si factori aditionali precum: numarul de angajati, mediul de afaceri, sectoarele si piata in care acestea activeaza. Vezi studiul integral in atasament.

Sectorul energetic domina Top 500 companii din Europa Centrala si de Est

Companiile energetice domina topul celor mai mari 500 de societati din regiune, realizat de catre Coface. Polonia inregistrand 171 de companii in clasament, Ungaria mentinandu-se pe pozitia a doua, in timp ce Romania a depasit Ucraina si se afla acum pe podium, cu 54 de companii.

Romania are, alaturi de Polonia si Ungaria, cele mai puternice companii din regiune

Polonia este din nou pe primul loc, Ungaria si Romania recupereaza, iar Ucraina abandoneaza Top 3 al celor mai puternice companii cu cifra de afaceri in crestere, dar cu o scadere brusca a profitului, arata un studiu Coface ce cuprinde topul primelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )