Libnet.ro
UNICEF

19:15

Coface: topul primelor 500 de companii din Europa Centrala si de Est

Hotnews Hotnews,
 Coface: topul primelor 500 de companii din Europa Centrala si de Est

Polonia este din nou pe primul loc, Ungaria si Romania recupereaza, iar Ucraina abandoneaza Top 3 al celor mai puternice companii cu cifra de afaceri in crestere, dar cu o scadere brusca a profitului. Regiunea economica a tarilor din Europa Centrala si de Est este mai eterogena ca niciodata, iar rata insolventelor din regiune aproape s-a triplat. Studiul clasifica cele mai puternice 500 de companii din regiune, luand in considerare atat cifra de afaceri, cat si factori aditionali precum: numarul de angajati, mediul de afaceri, sectoarele si piata in care acestea activeaza. Vezi studiul integral in atasament. continuă pe Hotnews

Coface: Evolutii pozitive pentru primele 500 de companii din Europa Centrala si de Est

Coface, compania specializata in asigurari de credit comercial, a prezentat topul primelor 500 de companii din Europa Centrala si de Est - Coface CEE Top 500, conform unui comunicat de presa.

Sectorul energetic domina Top 500 companii din Europa Centrala si de Est

Companiile energetice domina topul celor mai mari 500 de societati din regiune, realizat de catre Coface. Polonia inregistrand 171 de companii in clasament, Ungaria mentinandu-se pe pozitia a doua, in timp ce Romania a depasit Ucraina si se afla acum pe podium, cu 54 de companii.

WSJ: Europa Centrala si de Est atrage investitorii speriati de Fed

Bursele din Europa Centrala si de Est au crescut in medie cu 1,2% in ultimele trei luni, fata de o scadere de 7,5% a indicilor de pe pietele emergente la nivel mondial, potrivit datelor MSCI, citate de Wall Street Journal WSJ).

Romania are, alaturi de Polonia si Ungaria, cele mai puternice companii din regiune

Polonia este din nou pe primul loc, Ungaria si Romania recupereaza, iar Ucraina abandoneaza Top 3 al celor mai puternice companii cu cifra de afaceri in crestere, dar cu o scadere brusca a profitului, arata un studiu Coface ce cuprinde topul primelor.

Petrolul iese cu capul sus din Europa League

Dupa 1-5 in Tara Galilor, Petrolul Ploiesti a fost nevoita sa se multumeasca cu victorie scurta pe teren propriu, scor 2-1, in fata unor suporteri senzationali, care au cantat non-stop in incercarea lor temerara de a reusi imposibilul. La fel ca si Astra, eliminata de asemenea din Europa, Petrolul isi joaca maine ultima carte. Intrati vineri, de la ora 10:00, pe Onlinesport pentru a afla mai multe detalii.

Frank Ribery, desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13 de catre UEFA

Francezul Frank Ribery a fost desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13, in urma unei anchete realizate de UEFA. Fotbalistul lui Bayern Munchen i-a devansat in voturile jurnalistilor pe Lionel Messi.

Petrom, Dacia si Rompetrol, prezente in topul celor mai mari companii din centrul si estul Europei

Romania a urcat doua locuri, pe trei, intre statele din Europa Centrala si de Est ECE) dupa numarul companiilor din Top 500 al celor mai mari firme din regiune realizat de Coface, dar a ramas pe locul cinci in ceea ce priveste valoarea cifrei de afaceri si a profitului net realizat de acestea.

Maxim si Nicolita eliminati din Europa League. Bucur marcheaza pentru calificarea lui Kuban (Video)

Performanta formatiei Pandurii Tg. Jiu de a se califica in grupele Europa League la prima participare europeana este cu atat mai importanta cu cat alte cluburi mai mari au sucombat in faza playoff.

Sansa nesperata pentru cele trei echipe romanesti din Europa League

Clubul turc Fenerbahce Istanbul a fost exclus de UEFA din competitiile europene, iar locul acestuia va fi luat prin tragere la sorti de una dintre echipele care va fi eliminata in playoff-ul de joi seara.

Cum suntem taxati pe autostrazile din Europa. Romania, printre cele mai mici taxe

In Europa suntem taxati pe autostrazi prin doua sisteme, fie pe anumite segmente, din 100 in 100 de km, fie printr-o vinieta valabila intre 7 zile si 1 an. Doar opt tari folosesc vinieta printre care si Romania, in timp ce 14 tari prefera taxarea pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )