Libnet.ro
UNICEF

20:45

Coincidenta sinistra intre Ion Rimaru, cel mai cunoscut criminal in serie din Romania, si ucigasul fetelor disparute din Caracal

Antena3 Antena3,
Coincidenta sinistra intre Ion Rimaru, cel mai cunoscut criminal in serie din Romania, si ucigasul fetelor disparute din Caracal

Coincidenta sinistra intre Ion Rimaru, cel mai cunoscut criminal in serie din Romania, si ucigasul fetelor disparute dinCaracal. Barbatul retinut vineri e suspectat ca a facut tot. continuă pe Antena3

Dinca este numele pe care si l-au luat rudele lui Rimaru, dupa moartea acestuia. Coincidenta stranie intre cei doi criminali in serie

Cazul crimei din Caracal seamana izbitor cu crimele comise de Ion Rimaru, cel mai cunoscut criminal in serie din Romania. Gheorghe Dinca, barbatul retinut de politisti, a ucis patru fete, tot atatea cate a ucis si Rimaru la inceputul anilor 70. Potrivit unor surse, Rimaru s-ar fi nascut tot in judetul Olt si ar fi .

Cel mai cunoscut simbol din Costinesti este pe cale sa dispara. Epava care a fascinat generatii intregi are zilele numarate - VIDEO

Cel mai iubit simbol al statiunii Costinesti ar putea disparea in 10 ani. Vaporul esuat in apropiere de tarm, care a fost explorat de mii de tineri in ultimii 50 de ani, este pe cale sa se farame. Asta.

De ce ii e frica lui Ion Tiriac? Cel mai bogat roman dezvaluie una dintre cele mai mari temerile ale sale

Ion Tiriac a implinit anul acesta 80 de ani si este socotit cel mai bogat roman, avand o avere estimata la peste un miliard de dolari.

VIDEO Al doilea cel mai mare jaf din istoria Braziliei. in masini cu insemnele Politiei federale, hotii au furat lingouri de aur de peste 30 de milioane de dolari

A fost nevoie de mai putin de trei minute pentru cei opt oameni inarmati sa plece cu lingouri de aur in valoare de circa 30 de milioane de dolari de pe Aeroportul International Sao Paulo-Guarulhos din Brazilia - acesta fiind probabil cel de-al doilea cel mai mare jaf din istoria Braziliei. Hotii, deghizati in ofiteri ai politiei federale, aflati in masini-clone ca cele utilizate de politisti, au fortat angajatii aeroportuari sa incarce aurul nu in avionul de Zurich si New York, ci in masinile cu care falsii politisti au venit.

BAROMETRU IRSOP PENTRU LUNA IUNIE: Productia industriala, la cel mai redus nivel din ultimele cinci luni

Productia industriala a scazut, in luna iunie a acestui an, pana la cel mai mic nivel din ultimele cinci luni si s-a apropiat la 2 puncte de cresterea zero, alimentand ingrijorarile privind cresterea economica in ansamblu, arata Barometrul Industrial realizat de IRSOP and SNSPA Facultatea de Management.

Cel mai mare investitor in firme IT din lume lanseaza un nou fond de investitii cu un buget de 40 miliarde de dolari

Gigantul telecom SoftBank, fondat si controlat de omul de afaceri Masayoshi Son, cel mai bogat japonez, laseaza un nou fond de investitii dedicat startup-urilor din tehnologie, de 40 de miliarde de dolari, Wall Street Journal, citat de Reuters.

Johnson: Brexitul va face din Regatul Unit cel mai minunat loc de pe Pamant

Brexitul va face din Regatul Unit cel mai minunat loc de pe Pamant, a declarat joi, la Londra, noul .

Peste 1.500 de turisti, asteptati la Saptamana Haferland, cel mai mare festival dedicat promovarii culturii sasesti

Festivalul Saptamana Haferland, eveniment dedicat promovarii culturii sasesti din Transilvania, se va desfasura, incepand de joi si pana pe 30 iulie, in zece localitati din zona cuprinsa intre Rupea si Sighisoara, denumita Tara Ovazului.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 IULIE Avans de 1,02% pentru SIF Moldova, cel mai bun parcurs din BET-FI

Actiunile SIF Moldova SIF2), emitentul cu a doua cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 1,02%, in intervalul 16 - 23 iulie, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar, al celor cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), care nu a inregistrat vreo crestere sau scadere, in perioada analizata.

REVOLTATOR! incaseaza peste 10.000 lei lunar si sta mai mult in concediu: Cine este CEL MAI NESIMTIT BUGETAR al tarii

Inca o capusa a tarii a fost identificata de presa la Iasi. Este vorba de subprefectul Valentina Iosub, care in cei doi ani de la numirea in functie a stat mai mult prin concedii. Salariul insa si la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )