Libnet.ro
UNICEF

14:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 IULIE Avans de 1,02% pentru SIF Moldova, cel mai bun parcurs din BET-FI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 IULIE Avans de 1,02% pentru SIF Moldova, cel mai bun parcurs din BET-FI

Actiunile SIF Moldova SIF2), emitentul cu a doua cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 1,02%, in intervalul 16 - 23 iulie, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar, al celor cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), care nu a inregistrat vreo crestere sau scadere, in perioada analizata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 IULIE Un nou raliu in trend descendent pentru titlurile Alro

Cu o crestere de 2,91%, in raport cu moneda euro, in perioada 12 - 19 iulie, actiunile producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) au urcat pe prima pozitie in topul celor mai performante randamente din cadrul componentelor incluse in indicele BET, cosul de actiuni al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a avut o depreciere marginala de 0,04%, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 IULIE Salt de 12,54% pentru Mecanica Ceahlau dupa anuntul vanzarii unui activ

Cu o apreciere a cotatiei de 12,54%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 iulie, titlurile Mecanica Ceahlau MECF) au urcat pe pozitia secunda in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 IULIE Oil Terminal urca pe primul loc in topul rentabilitatilor BVB

Actiunile operatorulul terminalului petrolier din Constanta, Oil Terminal OIL), au saltat cu 19,89%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana de tranzactionare intervalul 11 - 18 iulie), cunoscand o revigorare a interesului din piata in ultimele zile ale perioadei analizate si urcand pe prima pozitie in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

Musk, Gates si Buffet sunt de acord: Acum este cel mai bun timp pentru a trai

Elon Musk este un optimist si spune ca acum este cea mai buna perioada pentru a trai: Omenirea poate inlatura multe din suferintele din lume si face lucrurile mult mai bune. Ma gandesc adesea la oamenii care sunt mai degraba negativi cu privire la prezent si viitor, dar daca cercetezi cu adevarat istoria, cand altadata ai vrea sa traiesti? Acum este cel mai bun timp, intr-adevar, a declarat el in cadrul unui eveniment de la California Academy of Sciences.

Care este cel mai bun produs demachiant pentru tine

HOROSCOP 23 IULIE. A venit in sfarsit si randul acestei zodii sa se scalde in bani

Horoscop 23 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Tu te-ai apucat serios de o activitate de durata, in care nu simti nevoia sa te grabesti, in timp ce colaboratorii tai.

Care este cel mai bun lapte si ce spun specialistii despre cel cumparat din magazine

Unul dintre cele mai cumparate si consumate produse din supermarketurile romanesti este laptele - de vaca, de capra, de bivolita etc. Din pacate, produsul din magazine este departe de a fi unul de calitate.

Curs valutar BNR, marti, 23 iulie: inca o zi slaba pentru euro. Ce se intampla cu dolarul

Banca Nationala a RomanieiBNR) a emis un nou curs valutar, marti, 23 iulie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7204 lei in scadere cu 0. 002) in luna iunie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7252 .

HOROSCOP DRAGOSTE 23 IULIE. Leii au parte de un nou inceput in iubire, Scorpionii trebuie sa elimine raceala din cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 23 IULIE 2019. E prima zi cu Soarele in maiestoasa zodie Leu. Zicala Leului este Daca nu te distrezi, degeaba traiesti! Adopt-o si tu! Lasa.

HOROSCOP 23 IULIE. Gemenii isi rezolva problemele cu usurinta, Pestii sunt sensibili

Iata horoscopul zilei de azi, MARTI 23 iulie 2018, prima zi cu Soarele in regala zodie Leu. Zodia Leului reprezinta miezul verii. Este o zodie calduroasa, amuzanta, romantica, deschisa, jucausa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )