Libnet.ro
UNICEF

09:30

Noi detalii in cazul tanarului din Braila, care a intrat cu masina in multime

Antena3 Antena3,
Noi detalii in cazul tanarului din Braila, care a intrat cu masina in multime

Barbatul din Braila care a injunghiat un barbat si apoi a lovit in mod intentionat cu masina noua persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata, luni seara, de Tribunalul Braila, t?. continuă pe Antena3

Tanarul din Braila, care a intrat cu masina in multime, a fost retinut

Tanarul de 20 de ani care a intrat intentionat cu masina in multimea din parcarea unui centru comercial din Braila a fost retinut, iar astazi procurorii vor cere arestarea preventiva. Individul a accidentat.

VIDEO Ce a spus atacatorul din Braila dupa ce a intrat cu masina n oamenii din fata mallului

Tanarul sofer din Braila care a ranit zece persoane, dintre care una grav, dupa un conflict legat de o masina, a strigat ca Trebuie sa curga sange pentru tara asta, dupa ce a fost scos din automobilul cu care a intrat in mallul din Braila, potrivit inregistrarilor video de la fata locului.

VIDEO Un tnar a njunghiat un barbat, apoi a intrat cu masina n pietoni pe centura orasului si n parcarea de la mall-ul din Braila. Filmul evenimentelor. Ce a spus atacatorul

Un tanar de 20 de ani, baut, a injunghiat un barbat cu care se intalnise pentru a-i vinde masina, duminica, la Braila, dupa care i-a furat autoturismul si a urmat o cursa nebuna pe centura orasului, unde a lovit violent doi trecatori, apoi a intrat intr-un grup de oameni in parcarea unui mall. in total, au fost ranite zece persoane, barbatul injunghiat fiind in stare critica la spital. Atacatorul din Braila este recidivist. Acum trei ani a batut cu ranga, alaturi de tatal sau, un alt barbat.

Atacatorul care a intrat in multimea din Braila, ARESTAT preventiv. Risca inchisoare pe VIATA (VIDEO)

Barbatul din Braila care a intrat in mod repetat in multime a fost arestat preventiv. Acesta risca o pedeapsa de pana la 25 de ani de inchisoare sau chiar inchisoare pe.

Atacatorul din Braila a fost arestat preventiv. El e acuzat de tentativa de omor calificat si tlharie calificata

Barbatul din Braila care a injunghiat un barbat si apoi a lovit in mod intentionat cu masina noua persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, anunta Mediafax. Decizia a fost luata luni seara de Tribunalul Braila, tanarul fiind acuzat de tentativa de omor calificat si talharie calificata.

Atacatorul din Braila este recidivist. Acum trei ani a batut cu ranga, alaturi de tatal sau, un alt barbat

Valentin Marius Parfenie, tanarul de 20 de ani din Braila, care duminica a injunghiat o persoana si a lovit cu masina mai multe persoane in fata unui mall, a batut cu ranga, pe cand avea 17 ani, impreuna cu tatal sau un alt barbat, scrie Adevarul.

Profilul psihologic al atacatorului de la Braila, care a intrat cu masina din plin in oameni. Face parte din categoria agresorilor dezorganizati, razbunatori

Comportamentul tanarului de 20 de ani din Braila care a ranit zece persoane dupa ce a intrat cu masina in usile de acces ale unui mall exprima prezenta unui delir, considera psihologii.

Fenomenul ia AMPLOARE: Drogul Zombie face RAVAGII printre tinerii din Braila (VIDEO)

Doi tineri au fost filmati pe o strada din Braila in timp ce aveau un comportament straniu si miscari total necontrolate, asemanatoare cu cele surprinse recent in alte orase ale Romaniei. Drogul pe care.

E socant ce a strigat tanarul inainte de a intra cu masina in mall-ul din Braila: Trebuie sa curga sange pentru....

Un martor, care a asistat la incidentul teribil produs intr-un mall din Braila, sustine ca agresorul a facut o declaratie halucinanta, inainte de a comite fapta. Tanarul de 20 de ani ar fi strigat continuu ca.

Primele imagini cu ATACATORUL din Braila: Trebuie sa curga SANGE in tara asta! (VIDEO)

Trebuie sa curga sange in tara asta! - a strigat atacatorul din Braila, in timp ce era imobilizat si tinut la pamant. Tanarul de 20 de ani a incercat de trei ori sa intre in mall, dar stal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2852 seconds )