Libnet.ro
UNICEF

05:15

COL. DR. VALERIU GHEORGHITA: 5,5 milioane de persoane sunt eligibile pentru vaccinare in etapa a II-a

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COL. DR. VALERIU GHEORGHITA: 5,5 milioane de persoane sunt eligibile pentru vaccinare in etapa a II-a

Etapa a II-a de vaccinare anti-Covid 19 va incepe dupa 15 ianuarie *in prima faza vor fi vaccinate 40. 000 de persoane aflate in cele 1884 de centre medico-sociale din tara Peste o mie de centre de vaccinare vor fi active la nivel national, dupa 15 ianuarie pentru demararea celei de-a doua etape de vaccinare anti-Covid 19, a anuntat, ieri, medicul militar Valeriu Gheorghita, seful Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea CNCAV) impotriva Covid-19. Intentionam ca etapa a II-a de vaccinare sa inceapa dupa 15 ianuarie. Vom incepe cu persoanele internate in centrele medico-sociale. continuă pe Ziarul Bursa

VALERIU GHEORGHITA: Peste 90.000 de persoane programate la vaccinare pentru luna ianuarie, dar programarile continua

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, a afirmat, duminica seara, ca pentru luna ianuarie sunt facute deja peste 90. 000 de programari pentru vaccinare, dar acestea continua. Pentru toata luna ianuarie, inclusiv transa din decembrie, vorbim de circa 750. 000 de doze, deci practic acest numar de doze este suficient pentru a acoperi prima etapa, a spus el.

Lt. col. dr. Valeriu Gheorghita, seful campaniei de vaccinare: Dupa 15 ianuarie ar putea incepe a doua etapa

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, lt. col. dr. Valeriu Gheorghita a anuntat ca a doua etapa a vaccinarii, respectiv vaccinarea persoanelor vulnerabile, ar putea incepe dupa 15 ianuarie.

Valeriu Gheorghita: A doua etapa a campaniei de vaccinare - 4 milioane de persoane cu varsta peste 60 de ani si bolnavi cronici - va incepe dupa 15 ianuarie

A doua etapa a campaniei de vaccinare - ce vizeaza aproximativ 4 milioane de persoane cu varsta de peste 60 de ani si bolnavi cronici - ar urma sa inceapa dupa data de 15 ianuarie, a anuntat marti medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, intr-o conferinta de presa. Pentru inceperea celei de-a treia etape, medicul Valeriu Gheorghita vede inceputul lunii aprilie ca termen realist.

Dr. Valeriu Gheorghita: in ianuarie intra in Romania 600.000 de doze de vaccin. Etapa a doua vizeaza vaccinarea a 4 milioane de varstnici

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita a anuntat, marti, ca Romania va primi in luna ianuarie circa 600. 00 de doze de vaccin anti-COVID-19.

Valeriu Gheorghita: Peste 90.000 de persoane programate la vaccinare pentru luna ianuarie, dar programarile continua

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita, a afirmat, duminica seara, ca pentru luna ianuarie sunt facute deja peste 90. 000 de programari pentru vaccinare, dar acestea continua. Pentru toata luna ianuarie, inclusiv transa din decembrie, vorbim de circa 750. 000 de doze, deci practic acest numar de doze este suficient pentru a acoperi prima etapa, a spus el.

Valeriu Gheorghita: Peste 90.000 de persoane s-au programat la vaccinare pentru luna ianuarie. Programarile continua. Capacitatea de vaccinare ar putea sa atinga cel putin 140.000 de persoanezi

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19 spune ca in perioada 31 decembrie 2 ianuarie, au aparut o serie de disfunctionalitati in desfasurarea campaniei de.

Valeriu Gheorghita: Orizontul de timp pentru vaccinarea anti-COVID-19 a unei persoane tinere, fara boli cronice, este inceputul lunii aprilie

Orizontul de timp pentru vaccinarea impotriva COVID-19 a unei persoane tinere, fara boli cronice, este inceputul lunii aprilie, a anuntat marti medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, intr-o conferinta de presa.

Valeriu Gheorghita: De luni, activitatea va fi inceputa in peste 90% din cele 370 de centre de vaccinare. Ar trebui sa avem cel putin 20.000 de persoane vaccinate pe zi

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat sambata seara ca din 4 ianuarie vor incepe activitatea de vaccinare 90% dintre cele 370 de centre de vaccinare din Romania si ar trebui sa se ajunga la 20. 000 de persoane vaccinate pe zi. Ne creeaza posibilitatea cat se poate de reala ca, din a doua jumatate a lunii ianuarie, sa incepem vaccinarea pentru etapa a doua din Strategia de vaccinare, a spus el.

Valeriu Gheorghita: 150 de mii de cadre medicale s-au inscris pana astazi pentru vaccinare

000 de persoane - cadre medicale - s-au inscris pana astazi pentru a fi vaccinate in prima etapa a campaniei. Autoritatile au estimat esantionul de persoane care au acces la vaccin in prima etapa la 250. 000, cu toate ca, initial, se vorbise despre 500. 000 de persoane, a declarat marti medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, intr-o conferinta de presa.

Ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei

Cum toata lumea isi indreapta acum atentia spre imunizarea pentru coronavirus, coordonatorul campaniei a explicat ce se intampla cu vaccinarea in Romania, pe 4 ianuarie. Valeriu Gheorghita a facut anuntul zilei. Cate persoane vor vaccinate pe zi in Romania, imunizarea pentru COVID-19 a cadrelor medicale din linina intai cu lupta impotriva coronavirusului a inceput pe .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )