Libnet.ro
UNICEF

14:45

Colectia impresionanta de masini de lux din garajul Simonei Halep: Ce probleme a avut, insa, in a lua carnetul de sofer

B1 B1,
Colectia impresionanta de masini de lux din garajul Simonei Halep: Ce probleme a avut, insa, in a lua carnetul de sofer

Simona Halep a reusit sa ramana o prezenta discreta in afara terenului de tenis, putine informatii despre viata sa privata sau despre pasiunile ei. Una dintre acestea este condusul, sportiva avand in. continuă pe B1

FOTO Sexy Sloane: adversara Simonei Halep din finala a realizat un pictorial incendiar pentru Sports Illustrated

Sloane Stephens, campioana de la US Open 2017 si adversara Simonei Halep in finala Roland Garros, a fost invitata sa apara in paginile Sports Illustrated.

S-a aflat cine va fi adversara Simonei Halep in finala Roland Garros. Cu cine se va infrunta romanca

Jucatoarea americana de tenis Sloane Stephens 10 WTA) va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a trecut in cea de-a doua semifinala a competitiei, in doua.

Roland Garros: Sloane Stephens, adversara Simonei Halep n finala Grand Slam-ului de la Paris

Aflata pentru a patra oara in fata primului sau trofeu de Grand Slam din cariera, Simona Halep o va infrunta in finala de la Roland Garros pe americanca Sloane Stephens 10 WTA). Campioana in 2017 la US Open, Stephens a invins-o in semifinale pe Madison Keys SUA, 13 WTA), scor 6-4, 6-4.

Avea bataturi in palme, ca un taran! Povestea impresionanta a Simonei Halep

Simona Halep a fost eleva, in clasele I VIII, la Scoala Gimnaziala nr. 30 Gheorghe Titeica din Constanta. invatatoarea jucatoarei de tenis, diriginte si profesoarele cu care a lucrat au numai.

Reactie vehementa a lui Cristian Tudor Popescu, dupa victoria Simonei Halep: Indiferent ce spun imbecilii de pe net...

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat victoria senzationala reusita de Simona Halep in meciul din semifinalele Roland Garros cu Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4. Este cel mai bun meci al Simonei pe care l.

Suma ireala care ii intra in conturi Simonei Halep, dupa calificarea in finala Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros. Romanca s-a impus in doua seturi in fata Garbinei Muguruza si isi pastreaza fotoliul de lider WTA. Halep 26 de ani) va disputa sambata a patra sa.

Targul Dragaica din Buzau incepe cu vizionarea pe un ecran gigant a meciului Simonei Halep de la Roland Garros

Deschiderea oficiala a targului Dragaica, eveniment la care sunt asteptati sa participe mii de buzoieni, va avea loc la ora 15. 00, si nu la 16. 00, asa cum anuntase initial Primaria. Asta, pentru a le permite cat mai multor buzoieni sa o urmareasca pe Simona Halep in finala de la Roland Garros pe un ecran urias din Dragaica.

Mats Wilander i prevede un viitor stralucit Simonei Halep: Va fi de neatins pentru o perioada de timp. Cred ca va cstiga 3 din cele 4 turnee de Grand Slam

Mats Wilander, castigator al sapte turnee de Grand Slam si unul dintre cei mai apreciati analisti din tenis, a declarat ca viitorul arata foarte bine pentru Simona Halep, fiind de parere ca romanca va castiga 3 din cele 4 turnee de Grand Slam. La un moment dat va fi de neatins pentru o perioada de timp, poate un an sau doi, a spus suedezul.

Un fost mare campion anunta hegemonia Simonei Halep in tenisul feminin: Va fi de neatins!

Simona Halep a aratat o forma deosebita la Roland Garros, unde a impresionat prin consistenta jocului etalat de-a lungul turneului.

Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in finala Roland Garros: O sclipitoare victorie tactica a romancei

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Roland Garros, joi, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza Blanco Spania), cu 6-1, 6-4. Pentru jucatoarea romana, aceasta va fi a patra finala a cariera.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )