Libnet.ro
UNICEF

13:30

Colegiul Andrei Saguna a intrat in topul celor mai bune cinci licee din tara

Adevărul Adevărul,
Colegiul Andrei Saguna a intrat in topul celor mai bune cinci licee din tara

Potrivit unui clasament la nivel national Colegiul Andrei Saguna este pe locul cinci. in top 100 licee au mai intrat si Colegiul Dr. Ioan Mesota, Colegiul Grigore Moisil si Colegiul Unirea. continuă pe Adevărul

Cele mai bune licee din Romania, in functie de ultima medie de admitere. Colegiul Fratii Buzesti din Craiova ocupa locul 3 in top

Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova ocupa locul 3 in topul celor mai bune licee din Romania. Clasamentul a fost facut in urma medilor obtinute la admitere si examenul de bacalaureat.

VIDEO Unde lucreaza cel mai bine platit roman, cu leafa de 180.000 de euro pe luna. TOPUL celor mai mari salarii declarate la FISC

Stiti cat a castigat anul trecut cel mai bine platit roman? Un salariu minim pe economie, in fiecare ora. Lucreaza in domeniul imobiliar si a incasat, doar din salariu, 2,2 milioane de euro.

Topul celor mai de succes francize din toate timpurile: cati bani au facut Harry Potter, James Bond si Hobbitul

Harry Potter, James Bond si filmele produse de Marvel, precum Iron Man/ Omul de otel si Guardians of The Galaxy/ Gardienii galaxiei, sunt francizele care au generat cele maimari incasari, potrivit unui top alcatuit de site-ul i100. independent. co. uk.

Studiu Mercer: Bucurestiul, pe locul 178 in clasamentul modial al celor mai scumpe orase pentru expati

Potrivit unui studiu Mercer, Bucurestiul a coborat noua locuri, ajungand pe pozitia 178, in topul celor mai scumpe 207 orase de locuit pentru expati, informeaza Ziarul Financiar. Cercetarea, realizata in luna.

Cele mai bune bancuri cu Chuck Norris: De ce sunt hoti in Romania? Pentru ca Chuck Norris este in concediu

Cele mai bune bancuri cu Chuck Norris. Erou al filmelor de actiune din anii 1980, Chuck Norris, in varsta de 75 de ani, a intrat rapid in cultura romaneasca, fiind recunoscut pentru calitatea superioara a tehnicilor de lupta pe care le detine, ceea ce a dus la aparitia a numeroase bancuri care fac referire la acest aspect.

Cele mai bune aplicatii iPhone de editat poze

Chiar daca iPhone 6 a fost surclasat de concurentii LG G4 si Samsung Galaxy S6 in ceea ce priveste camera foto, aceasta se descurca, in continuare, mai mult decat onorabil. Dar pentru ca degeaba faci fotografii bune daca nu le prelucrezi pe masura, nu ar fi rau sa ai in vedere cele mai bune aplicatii [] Cele mai bune aplicatii iPhone de editat poze Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune statiuni de pe litoralul romanesc pentru vacanta ta

Cand pleaca in vacanta, romanii isi aleg locul dorind sa recupereze ceea ce le lipseste in restul anului: distractie, relaxare, sanatate. Adevarul a intocmit un top cu cele mai bune statiuni de pe litoralul romanesc al Marii Negre, in functie de principalele cerinte ale turistilor.

Victor Ponta, mesaj cu ocazia Ramadanului: Doresc sa transmit cele mai bune ganduri si urari tuturor cetatenilor romani de confesiune musulmana

Premierul Victor Ponta a scris, joi, pe pagina de Facebook, un mesaj destinat tuturor romanilor de confesiune musulmana, prin care le ureaza cele mai bune ganduri si urari, cu ocazia inceperii Ramadanului.

Victor Ponta marcheaza de la Istanbul prima zi a Ramadanului:Doresc sa transmit cele mai bune ganduri si urari tuturor cetatenilor romani de confesiune musulmana

Pentru a marca prima zi a lunii Ramadanului, doresc sa transmit cele mai bune ganduri si urari tuturor cetatenilor romani de confesiune musulmana, a scris pe pagina sa de Facebook Victor Ponta, care se reface dupa operatia suferita la genunchi.

Cele mai bune idei de optimizare a bugetului de calatorii de afaceri

Pot fi minimizate cheltuielile unei companiei? Exista solutii de economisire a bugetelor sale? WECO Travel impreuna cu Lufthansa Group, Amadeus si AirPlus International ofera cele mai bune solutii si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )