Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Unde lucreaza cel mai bine platit roman, cu leafa de 180.000 de euro pe luna. TOPUL celor mai mari salarii declarate la FISC

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Unde lucreaza cel mai bine platit roman, cu leafa de 180.000 de euro pe luna. TOPUL celor mai mari salarii declarate la FISC

Stiti cat a castigat anul trecut cel mai bine platit roman? Un salariu minim pe economie, in fiecare ora. Lucreaza in domeniul imobiliar si a incasat, doar din salariu, 2,2 milioane de euro. continuă pe Hotnews

Cel mai bine platit angajat din Romania castiga 147.000 de euro pe luna si lucreaza in domeniul imobiliar

Cel mai bine platit angajat roman castiga pe luna 147. 000 de euro 1,76 milioane de euro pe an) si lucreaza in domeniul imobiliar. Potrivit estnews. ro, acesta si-ar putea achizitiona cu leafa de pe o luna.

Harta calitatii vietii in lume: unde ar trebui sa te muti pentru a trai mai bine

Unde crezi ca este ideal sa traiesti? Desi nu se afla in topul tarilor cu cea mai inalta calitate a vietii, Romania sta destul de bine la acest capitol, chiar mai bine decat alte cateva tari din jur. Iata deci cum arata harta calitatii vietii in lume.

Xonia lanseaza cel mai sexy clip al verii! VIDEO

Xonia lanseaza videoclipul celui mai nou single al ei, Slow. Se anunta a fi cel mai sexy clip al verii, iar asta deoarece artista apare in ipostaze de-a dreptul incendiare! .

Cel mai scump test cu Apple Watch: modelul de 10.000 de dolari e distrus cu magneti [VIDEO]

Daca asteptati de mult timp ca cineva sa distruga un Apple Watch Edition doar de dragul vizionarilor pe YouTube, s-a gasit cineva sa va satisfaca curiozitatea. Gadgeturile sunt foarte populare pe YouTube. Foarte multi dintre voi folosesc serviciul de streaming pentru a afla detalii despre dispozitive pe care planuiesc sa le cumpere sau gadgeturi pe [] Cel mai scump test cu Apple Watch: modelul de 10. 000 de dolari e distrus cu magneti [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare parc natural din estul Europei trebuie reabilitat in trei luni. in caz contrar, primaria ar putea pierde finantarea

Cel mai mare parc natural din estul Europei va intra intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Vor fi refacute aleile, cascadele, iluminatul public, dar va fi montat si un sistem video cu dispecerat, iar astfel toata activitatea din parcul Nicolae Romanescu va fi monitorizata.

Zece plante care iti energizeaza in mod natural organismul. Cum lupta spirulina, usturoiul sau catina pentru ca tu sa te simti mai bine

Medicina ofera alternative demne de luat in seama pentru diferitele stari pe care le traversam. Indiferent ca suntem obositi, plictisiti, apatici sau stresati, exista fructe sau legume pe care le putem consuma pentru a ne simti mai bine.

Romania si-a gasit cel mai bun hairstylist din noua generatie

Romania si-a cautat cel mai bun hairstylist din noua generatie, in cadrul finalei prezentata de Iuliana Tudor, un proiect initiat de Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie.

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara, in cadrul finalei prezentate de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro, oferit de Top Line, si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara in cadrul finalei prezentata de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro oferit de Top Line si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

GALERIE FOTO. Cum arata cel MAI LUNG POD din lume

Cel mai mare pod din lume se afla in China, in golful Jiaozhou, si are o lungime de 41,58 kilometri in total si leaga orasul Qingdao de suburbia Huangdao, mai putin dezvoltata din punct de vedere economic. Podul are 33 de metri latime a fost construit in doar patru ani si este sustinut de nu mai putin de 5. 200 de piloni, iar la constructia lui au lucrat peste 10. 000 de oameni care au folosit 450. 000 de tone de otel si aproape 2. 000 de metri cubi de beton. Din lungimea totala a podului, 25,9 kilometri sunt construiti doar peste apa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )