Libnet.ro
UNICEF

11:30

Coliziune intre doua autoturisme. Accident rutier cu cinci raniti pe DN2A

Adevărul Adevărul,
Coliziune intre doua autoturisme. Accident rutier cu cinci raniti pe DN2A

Cinci persoane au fost ranite luni, intr-un accident rutier pe DN 2A, in apropiere de localitatea Andrasesti. Politistii ialomiteni au intocmit dosar penal pentru vatamare coprorala din culpa. continuă pe Adevărul

Prahova: 6 persoane au fost ranite intr-un GRAV accident rutier

Sase persoane au fost ranite, intre care trei copii, intr-un accident rutier produs, sambata, in zona de nord a Ploiestiului. Toate victimele au fost transportate la spital. Doua autoturisme s-au ciocnit.

Simona Gherghe, operata intre doua emisiuni

Simona Gherghe a ajuns pe masa de operatie si a suferit o interventie chirurgicala, dupa emisiunea Acces Direct prezentata vineri. De azi este de asteptat sa o vedem pe sticla cu esarfa la gat. Iata ce operatie a avut.

UPDATE Grav accident rutier in Olanda: Cinci romani morti si trei raniti

Cinci cetateni romani si-au pierdut viata si alte patru persoane, dintre care 3 romani, au fost grav ranite intr-un grav accident auto produs luni, pe drumul N270, la est de Helmond, Noord-Brabant, in Olanda. Autoritatile din Romania au fost informate in legatura cu acest accident, iar Ambasada Romaniei la Haga se afla in contact cu familiile victimelor, a declarat marti pentru Agerpres o sursa din cadrul reprezentantei diplomatice.

Sase persoane, dintre care trei copii, ranite intr-un accident rutier in Ploiesti

Sase persoane, intre care trei copii, au fot ranite intr-un accident produs, sambata dupa-amiaza, in zona de nord a municipiului Ploiesti, toate cele sase victime fiind preluate de ambulante si duse la spital. Potrivit Politiei Prahova, accidentul a avut loc pe soseaua de centura a municipiuului Ploiesti DN 1), in zona comerciala din nordul orasului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2144 seconds )