Libnet.ro
UNICEF

13:15

Prahova: 6 persoane au fost ranite intr-un GRAV accident rutier

B1 B1,
Prahova: 6 persoane au fost ranite intr-un GRAV accident rutier

Sase persoane au fost ranite, intre care trei copii, intr-un accident rutier produs, sambata, in zona de nord a Ploiestiului. Toate victimele au fost transportate la spital. Doua autoturisme s-au ciocnit. continuă pe B1

FOTO Grav accident rutier in Vaslui: un mort si patru raniti

Un grav accident rutier a avut loc miercuri seara la iesirea din municipiul Vaslui, spre Bacau. Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au intervenit pentru salvarea victimelor.

FOTO Grav accident rutier in Vaslui: un barbat de 34 de ani a murit, iar o tanara de 18 ani este in coma, dupa ce un sofer beat a intrat pe contrasens

Un grav accident rutier a avut loc miercuri seara la iesirea din municipiul Vaslui, spre Bacau. Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au intervenit pentru salvarea victimelor.

Sase persoane, dintre care trei copii, ranite intr-un accident rutier in Ploiesti

Sase persoane, intre care trei copii, au fot ranite intr-un accident produs, sambata dupa-amiaza, in zona de nord a municipiului Ploiesti, toate cele sase victime fiind preluate de ambulante si duse la spital. Potrivit Politiei Prahova, accidentul a avut loc pe soseaua de centura a municipiuului Ploiesti DN 1), in zona comerciala din nordul orasului.

Arizona: O mireasa a fost arestata dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier pe drumul spre propria nunta (FOTO)

O mireasa din sudul Arizonei a fost arestata dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier pe drumul spre nunta ei, aceasta fiind suspectata pentru conducerea unui vehicul sub influenta unor substante care.

Neamt, un microbuz s-a rasturnat in timpul mersului. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs vineri dimineata, pe raza localita.

Arges, accident rutier grav, soldat cu sase raniti

Sase persoane au fost ranite, vineri dimineata, dupa ce doua autoturisme au intrat in coliziune pe o.

Accident grav de teleschi. Opt persoane au fost ranite

Cel putin opt persoane au fost ranite vineri intr-un accident provocat de un teleschi devenit incontrolabil in statiunea georgiana Gudauri, au anuntat autoritatile locale. Scaunele teleschiului au inceput s?.

Satu Mare: Patru persoane ranite intr-un accident cu trei autobuze

Patru persoane au ajuns la spital, in urma unui accident rutier produs in Satu Mare, in care au fost implicate trei autobuze. Soferii celor trei autobuze implicate in carambol au fost testati cu etilotestul,.

Pedeapsa record pentru un accident rutier. Vinovatul, condamnat la 19 ani si opt luni de inchisoare

Claudiu Pasnicu, acuzat ca a provocat un accident rutier grav la inceputul anului 2017, soldat cu moartea a doua persoane, a fost condamnat definitiv miercuri la 19 ani si opt luni de inchisoare. El a fost gasit.

Coincidenta macabra: un barbat a murit calcat de un camion, dupa ce participase la priveghiul unui tanar decedat tot intr-un accident rutier

Un barbat de 68 de ani a murit joi dimineata, dupa ce a fost lovit de un autocamion. Acesta participase noaptea trecuta la priveghiul unui tanar din aceeasi localitate, care a murit in urma cu cateva zile tot intr-un accident rutier. Victima era si bunicul unuia dintre pasagerii din autoturismul in care a murit tanarul de 24 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )