Libnet.ro
UNICEF

21:45

Colonelul Alin Mastan este noul sef al Jandarmeriei Romane

B1 B1,
Colonelul Alin Mastan este noul sef al Jandarmeriei Romane

Colonelul Alin Mastan a fost imputernicit, marti, in functia de sef al Jandarmeriei Romane. Mastan a ajuns la conducerea institutiei dupa ce mandatul lui Bogdan Enescu a expirat. Colonelul Alin. continuă pe B1

Colonelul Alin Mastan, noul sef al Jandarmeriei Romane. in ce calitate a fost audiat in dosarul evenimentelor din 10 august

Colonelul Alin Mastan a fost imputernicit marti in functia de sef interimar al Jandarmeriei Romane, au declarat surse din cadrul Jandarmeriei. , au declarat surse din MAI Pana in februarie 2017, el a fost sef al Serviciului Ordine si Siguranta Publica din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Salaj, cand a fost detasat la Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

Cine este Alin Mastan, noul sef al Jandarmeriei Romane

Colonelul Alin Mastan este noul sef al Jandarmeriei Romane. El a fost imputernicit marti, 20 octombrie, printr-un ordin al Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, sa exercite atributiile functiei de.

Jandarmeria Romana are un nou sef

Jandarmeria Romana are un nou sef - colonelul Alin Mastan, care a fost imputernicit la comanda institutiei. El se afla la comanda institutiei si la protestele din 10 august 2018, insa era in concediu la acel moment.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )