Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cine este Alin Mastan, noul sef al Jandarmeriei Romane

B1 B1,
Cine este Alin Mastan, noul sef al Jandarmeriei Romane

Colonelul Alin Mastan este noul sef al Jandarmeriei Romane. El a fost imputernicit marti, 20 octombrie, printr-un ordin al Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, sa exercite atributiile functiei de. continuă pe B1

Colonelul Alin Mastan, noul sef al Jandarmeriei Romane. in ce calitate a fost audiat in dosarul evenimentelor din 10 august

Colonelul Alin Mastan a fost imputernicit marti in functia de sef interimar al Jandarmeriei Romane, au declarat surse din cadrul Jandarmeriei. , au declarat surse din MAI Pana in februarie 2017, el a fost sef al Serviciului Ordine si Siguranta Publica din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Salaj, cand a fost detasat la Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Cine este, de fapt, Traian Berbeceanu? Traian Berbeceanu este fost comisar de politie, sef de cabinet.

Colonelul Alin Mastan este noul sef al Jandarmeriei Romane

Colonelul Alin Mastan a fost imputernicit, marti, in functia de sef al Jandarmeriei Romane. Mastan a ajuns la conducerea institutiei dupa ce mandatul lui Bogdan Enescu a expirat. Colonelul Alin.

Mihail Sebastian, cine este si cum a ajuns Google sa il sarbatoreasca printr-un doodle

Daca ati intrat astazi pe Google veti descoperi undoodle aparte, care il sarbatoreste pe Mihail Sebastian. Google a decis sa sarbatoreasca cei 113 ani de la nasterea acestuia. Cine este Mihail Sebastian Mihail Sebastian s-a nascut Iosif Mendel Hechter intr-o familie de evrei, pe data de 18 octombrie 1907, in orasul portuar romanesc Braila.

Cine este omul care a batut-o pe Stefania de la Puterea Dragostei. S-a aflat adevarul: Jador este implicat in poveste

Zvonurile au fost multe, dar raspunsurile de pe retelele de socializare ale Stefaniei au zis totul. Mai mult decat atat, marturiile unei prietene sustin cele gandire de fanii fostei concurente de la Puterea Dragostei. Cine este barbatul care a batut-o pe frumoasa bruneta? Cine e barbatul care a batut-o pe Stefania Nina? Imaginile cu Stefania .

Cine este femeia care va fi executata. Prima data cand se intampla asta dupa 70 de ani

Statele Unite ale Americii urmeaza sa execute o femeie, pentru prima data in 70 de ani. Declaratia a fost facuta de Departamentul de justitie al lui Donald Trump. Lisa Montgomery mai are cateva saptamani de trait. Cine este Lisa Montgomery, femeia care va fi executata Lisa Montgomery va fi prima femeie detinuta federala executata in .

Cine este a treia sotie a lui Florin Piersic. Cum arata Anna Torok

Pe cat de bogat ii e palmarescul artistic, pe atat de numeros este si cel sentimental. De altfel, Florin Piersic nu si-a pierdut nici astazi, la cei 84 de ani, farmecul. Pe langa numeroasele idile, maestrul a fost casatorit si cu Tatiana Iekel, Anna Szeles si Anna Torok, cea cu care isi imparte viata si .

Familia lui Mirel Radoi. Cine este femeia langa care antrenorul sta de peste 18 ani

Mirel Matei Radoi, pe numele intreg, s-a nascut pe data de 22 martie 1981, la Drobeta-Turnu Severin. A fost jucator in echipa de fotbal a Romaniei. Cea mai mare parte a carierei sale si-a petrecut-o la FC Steaua Bucuresti. in momentul de fata se ocupa de antrenamentele echipei nationale de fotbal a Romaniei. Familia lui .

Cine este Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei care ieri nu stia datele la zi privind situatia infectarilor cu noul coronavirus

Gheorghe Cojanu a fost surpins de catre jurnalisti ca nu stia nici la 10 ore de la comunicarea publica a datelor oficiale despre situatia la zi a epidemiei de coronavirus, care este numarul de noi infectari din.

Cine este Traian Berbeceanu, luat in calcul pentru functia de prefect al Capitalei

Premierul Ludovic Orban a decis demiterea actualului prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, iar in carti pentru aceasta functie ar fi, potrivit News. ro, Traian Berbeceanu, actualul sef de cabinet al ministrului de.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )