Libnet.ro
UNICEF

17:30

Colorantul caramel, cel mai raspandit in lume, poate fi daunator sanatatii

România Liberă România Liberă,
Colorantul caramel, cel mai raspandit in lume, poate fi daunator sanatatii

Colorantul caramel, cel mai raspandit si cel mai utilizat colorant alimentar, poate fi daunator pentru sanatate, potrivit rezultatelor unui studiu publicat joi de Institutul Stiintific de Sanatate Publica ISP) din Belgia, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Colorantul caramel i-a pus pe jar pe experti. Cel mai folosit aditiv alimentar ar putea fi periculos pentru sanatate

Cel mai folosit aditiv alimentar, caramelul, care este folosit in tot felul de produse precum berea, sosurile, inghetata sau fructele uscate, ar putea avea efecte nocive asupra sanatatii. Asa arata un studiu care i-a pus pe jar pe specialistii Institutului Stiintific de Sanatate Publica din Belgia.

Faze Tari: Barbie de 16 ani jura ca-i 100% naturala; O rusoaica de 10 ani are ca parteneri de joaca niste lupi; George W. Bush si-a turnat o galeata cu gheata in cap; El este cel mai in varsta barbat din lume. Nu o sa ghicesti cati ani are

A mers in Thailanda la pescuit si a prins cel mai mare crap din lume. Cum arata monstrul de 68 de kg. Andy Harman, din Surrey, Marea Britanie. Da jos chiloteii si mananca piersicuta!Suna un pic ciudat, dar asa isi face reclama magazinul Fruithunters, din China. Ideea de a imbraca sexy piersicile.

Faze Tari: Barbie de 16 ani jura ca-i 100% naturala; O rusoaica de 10 ani are ca parteneri de joaca niste lupi; George W. Bush si-a turnat o galeata cu gheata in cap; El este cel mai in varsta barbat din lume

A mers in Thailanda la pescuit si a prins cel mai mare crap din lume. Cum arata monstrul de 68 de kg. Andy Harman, din Surrey, Marea Britanie. Da jos chiloteii si mananca piersicuta!Suna un pic ciudat, dar asa isi face reclama magazinul Fruithunters, din China. Ideea de a imbraca sexy piersicile.

Cel mai scump apartament din lume, scos la vanzare pentru 300 de milioane de euro (VIDEO)

Un apartament din Monaco va fi scos la vanzare anul viitor, avand ca pret de pornire suma de aproximativ 300 de milioane de euro. Astfel, imobilul devine cel mai scump apartament din lume, fiind un penthouse care se.

FOTO. Top cel mai bine platite fotomodele din lume

Brazilianca Gisele Bundchen este, pentru cel de-al optulea an consecutiv, cel mai bine platit top-model din lume, conform clasamentului publicat de revista americana Forbes.

Calvin Harris, cel mai bine platit DJ din lume! Castiga mai mai mult decat Jay-Z!

Daca Gisele Bundchen a fost desemnata cel mai bine platit model din lume, iata ca revista Forbes nu a neglijat nici lumea muzicala, numindu-l, pentru a doua oara consecutiv, pe Calvin Harris, cel mai bine platit DJ! Iata cat a castigat in ultimul an!.

Cel mai scump apartament din lume se afla in Monaco! Un moft ce costa 300 de milioane de euro!

Constructia Tour Odeon, cel mai nou si mai impunator zgarie-nori din Monaco, va fi finalizata anul viitor. Dintre cele 70 de apartamente pe care complexul le include, de departe cel mai luxos este penthouse-ul, intins pe mai multe etajesi dotat cu propria-i piscina infinity. Pretul este, bineinteles, unul pe masura opulentei!.

VIDEO. GALERIE. Cel mai scump apartament din lume

Cel mai scump apartament din lume este evaluat la aproximativ 300 de milioane de euro. Acest penthouse ce se intinde pe cinci etaje este situat in cea mai noua cladire din Monaco si va fi scos la vanzare anul viitor.

Cine este cel mai longeviv barbat din lume

Japonezul Sakari Momoi, in varsta de 111 ani, a fost recunoscut drept cel mai longeviv barbat din lume de catre organizatia Guinness World Record, informeaza Agerpres.

Un japonez de 111 ani, recunoscut de Guiness World Record drept cel mai longeviv barbat din lume

JaponezulSakari Momoi, in varsta de 111 ani, a devenit miercuri cel mai longeviv barbat din lume, noteaza agentia EFE. Japonezul a fost omologat de Guiness World Record dupa ce in luna iunie a acestui an a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )