Libnet.ro
UNICEF

09:30

Coltescu, victima unui dublu standard grosolan: Negru e rasism, gypsy e OK

Adevărul Adevărul,
Coltescu, victima unui dublu standard grosolan: Negru e rasism, gypsy e OK

Ce s-a intamplat cu brigada romaneasca de la meciul PSG - Istanbul Basaksehir arata un dublu standard grosolan care ajunge pana in cel mai inalt nivel. Iar asta pentru ca, pana la intreruperea jocului, in minutul 14, Sebastian Coltescu si colegii sai au avut de indurat provocarile delegatiei turce. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai cunoscute companii de securitate informatica a fost victima unui atac executat cel mai probabil de Rusia

FireEye, una dintre companiile de top din domeniul cyber-security, a fost victima unui atac informatic extrem de sofisticat realizat de un stat, cel mai probabil de Rusia. Cei de la FireEye spun ca atacul a folosit tehnici cu totul noi si hackerii ar fi obtinut unelte cu care pot pune la cale noi atacuri peste tot in lume.

Mircea Badea sare in ajutorul lui Coltescu. De ce sustine ca nu este rasism ce a spus arbitrul

Mircea Badea ii ia apararea lui Sebastian Coltescu, dupa scandalul de rasism pe care craioveanul l-a provocat la Paris. Arbitru de rezerva la partida PSG Basaksehir, Coltescu a folosit expresia ala negru in incercarea de a-l identifica pe Pierre Webo. Intentia era de a-i transmite centralului Hategan ca secundul turcilor trebuia eliminat pentru proteste.

Meciul lui PSG din Liga Campionilor, intrerupt din cauza lui Sebastian Coltescu. Arbitrul roman l-a numit negru pe Demba Ba, atacantul lui Istanbul Basaksehir (VIDEO)

Jucatorii lui Istanbul Basaksehir au parasit terenul in prima repriza a duelului cu Paris Saint-Germain din Liga Campionilor, de marti seara, dupa ce arbitrul roman Sebastian Coltescu i-a adresat o remarca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )