Libnet.ro
UNICEF

09:00

Comandament special pentru gropile din Bucuresti. Gabriela Firea: Strazile trebuie reparate de urgenta

Antena3 Antena3,
Comandament special pentru gropile din Bucuresti. Gabriela Firea: Strazile trebuie reparate de urgenta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat, miercuri, un comandament special pentru gropile din Bucuresti. Primarul vrea ca toate strazile sa fie reparate, pentru a nu mai exista niciun risc pentru. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Bucurestiul intra in curatenie! Se vor asfalta toate gropile, se vor reface trotuarele si aliniamentele stradale, se va face curatenie in parcuri, iar centrul vechi va avea un regulament special de igienizare

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat miercuri un comandament de primavara, in care a anuntat actiunile pe care Municipalitatea le desfasoara in aceasta perioada. Astfel, pe langa programul de.

Gabriela Firea: Voi avea toleranta zero la a mai permite ca, mai ales in centrul Capitalei Romaniei, cladirile istorice, de patrimoniu, monumentale, sa fie in continuare ca dupa razboi

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vrea amenzi drastice pentru proprietarii sau administratorii cladirilor istorice care nu coopereaza privind reabilitarea acestor imobile. in ceea ce priveste c.

Interventie a primarului Gabriela Firea dupa ce un vatman a inchis usile tramvaiului, iar o fetita a ramas singura pe refugiu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, solicita conducerii RATB demitereavatmanului care nu s-a asigurat ca au coborat pasagerii in statia Lunca Barzesti, astfel ca un copil a stat nesupravegheat pe.

Gabriela Firea solicita conducerii RATB demiterea vatmanului responsabil de incidentul deosebit de grav petrecut in Capitala

Primarul General, Gabriela Firea, solicita conducerii RATB demitereavatmanului responsabil de incidentul deosebit de grav petrecut miercuri, pe linia tramvaiului 1, din Capitala. Amintim ca in statia.

Nou ansamblu de locuinte in sectorul 5 din Bucuresti

Apartamentele vor fi cu una, doua si trei camere ISG Residence II construieste in sectorul cinci din Bucuresti un ansamblu de locuinte. Complexul rezidential este situat pe strada Fabrica de Chibrituri, nr. Locuintele din complex vor fi de tip garosniera, apartament cu doua si cu trei camere.

Rectorul Universitatii din Bucuresti va da in judecata Ministerul Educatiei. Care este motviul

Universitatea Bucuresti va da in judecata Ministerul Educatiei pentru ca i-a fost redus cu 454 numarul de locuri pe toate ciclurile de pregatire, ceea ce duce la reducerea bugetului cu peste noua milioane.

Un vatman din Bucuresti a lasat in statie un copil si a inchis usile inainte sa coboare si bunicul. Fetita a fugit speriata pe sine. Hai cu share, poate gasim individul

Jurnalista Cristina Ologeanu face un apel catre Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) in urma unui incident ce i-a vizat familia. Fiica de doar cativa ani a jurnalistei a ramas singura intr-o statie d.

Romania a devenit a noua in lista celor mai disponibile tari pentru trai din Europa

Compania britanica MoveHub a dezvaluit rezultatele studiului bazat pe indicele costului vietii Numbeo. Romania s-a localizat pe locul noua din 40 de tari europene. Cea mai disponibila tara europeana a devenit Ucraina, ocupand totodata locul al treilea in lume dupa Egipt si Pakistan. Elvetia a devenit cea mai scumpa tara pentru viata in Europa si a doua in lume.

Romania a devenit a noua in lista celor mai disponibile tari pentru trai din Europa

Compania britanica MoveHub a dezvaluit rezultatele studiului bazat pe indicele costului vietii Numbeo. Romania s-a localizat pe locul noua din 40 de tari europene. Cea mai disponibila tara europeanaa devenit Ucraina, ocupand totodata locul al treilea in lume dupa Egipt si Pakistan. Elvetia a devenit cea mai scumpa tara pentru viata in Europa si a doua in lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )