Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania a devenit a noua in lista celor mai disponibile tari pentru trai din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a devenit a noua in lista celor mai disponibile tari pentru trai din Europa

Compania britanica MoveHub a dezvaluit rezultatele studiului bazat pe indicele costului vietii Numbeo. Romania s-a localizat pe locul noua din 40 de tari europene. Cea mai disponibila tara europeanaa devenit Ucraina, ocupand totodata locul al treilea in lume dupa Egipt si Pakistan. Elvetia a devenit cea mai scumpa tara pentru viata in Europa si a doua in lume. continuă pe Ziarul Bursa

Bucuresti, in topul celor mai ieftine zece orase din lume

Bucurestiul ocupa locul noua in clasamentul celor mai ieftine zece orase din lume. Raportul care analizeaza costul existentei in lume este explicatia pentru care tot mai multi turisti straini vin in.

Orasul din Romania care a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu.

Averile cumulate ale celor mai bogati oameni din Rusia au scazut cu 16 miliarde de dolari dupa noile sanctiuni americane

Averile cumulate ale celor mai bogati oameni din Rusia au scazut luni cu 16 miliarde de dolari, pierzand toate cresterile anuale, in urma noilor sanctiuni impuse de Statele Unite saptamana trecuta unor companii si persoane din Rusia, transmite Bloomberg.

Presedintele LVMH, Bernard Arnault, urca pe locul patru in topul celor mai bogati oameni ai Planetei

Turbulentele de pe pietele bursiere globale, provocate de disputa comerciala dintre China si SUA si declaratia presedintelui Donald Trump privind impozitele prea mici platite de Amazon, au afectat averile celor mai bogati oameni ai Planetei, transmite Bloomberg.

Constanta, noua destinatie imobiliara a dezvoltatorilor de locuinte. Pretul mediu al apartamentelor depaseste 1.000 de euro/mp

Orasul Constanta se alatura Clujului, Timisoarei, Iasului, Sibiului si Brasovului pe lista celor mai mari piete rezidentiale regionale din ultimii doi ani, conform ZF. Astfel, Constanta este urmatoarea.

Ce oras din Romania a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu siguranta va va oferi cateva optiuni interesante.

Dacia, detronata din topul celor mai inmatriculate masini: Ce producator a facut surpriza inceputului de an

Cea mai inmatriculata marca auto din Romania in primul trimestru al acestui an este Opel. Producatorul german a inregistrat o crestere de 56%, fiind cel de-al cincilea an consecutiv de crestere in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )