Libnet.ro
UNICEF

21:15

Comandamentul Local pentru Situatii de Urgenta a anulat toate evenimentele publice

Adevărul Adevărul,
Comandamentul Local pentru Situatii de Urgenta a anulat toate evenimentele publice

Autoritatile locale din Calarasi, intrunite in sedinta extraordinara a Comandamentului Local pentru Situatii de Urgenta, au dispus sistarea tututor evenimentelor publice si private desfasurate in interior sau in aer liber, indiferent de numarul de participanti. continuă pe Adevărul

Noile masuri dispuse de Comitetul pentru Situatii de Urgenta de la Galati. Toate ghiseele, inchise

Joi, 12 martie 2020, Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta din municipiul Galati a stabilit cateva noi masuri pentru limitarea epidemiei de coronavirus, in completarea masurilor dispuse in zilele precedente.

Ce masuri de prevenire a epidemiei de coronavirus a stabilit Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Galati

Comitetul a fost convocat de primarul Ionut Pucheanu marti, 10 martie 2020, si a avut in vedere toate serviciile publice si activitatile cu publicul desfasurate de Primaria Galati si de institutiile subordonate. Masurile vizeaza si scolile, precum si transportul public.

Masuri fara precedent la Timisoara. Se inchid cluburile, bazinele de inot, muzeele, gradina zoo, se suspenda toate evenimentele si spectacolele

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta a municipiului Timisoara a adoptat o serie de masuri extraordinare pentru a evita raspandirea coronavirusului Covid-19.

Sectorul 6 dispune: Mobilierul din toate pietele trebuie dezinfectat!

Astazi, 9 martie 2020, la Primaria Sectorului 6 s-a intrunit Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta. Sedinta a vizat masurile care se impun a fi luate in vederea prevenirii raspandirii virusului COVID-19.

Coronavirus, masuri in educatie Monica Anisie: Suspendam olimpiadele judetene. Decizia privind inchiderea scolilor o ia Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat pentru HotNews ca in cadrul videoconferintei cu inspectorii scolari a decis ca toate toate olimpiadelor scolare judetene si regionale, care urmau sa se desfasoare in perioada urmatoare, sa se suspende. Oricum ar fi, adica indiferent de decizia privind inchiderea scolilor, am decis suspendarea oricaror activitati in cadrul olimpiadelor scolare, concursurilor sportive. Ministerul Educatiei asteapta decizia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta privind inchiderea scolilor, a declarat pentru HotNews Monica Anisie.

Italia - coronavirus: Toate evenimentele sportive vor fi suspendate pana pe 3 aprilie

Toate evenimentele sportive din Italia vor fi suspendate pana la data de 3 aprilie, a anuntat Comitetul Olimpic din Italia, care a precizat ca este o situatie fara precedent in istorie.

Peste 70% dintre companii nu au o strategie pentru situatii precum coronavirusul

Cele mai multe companii din tara noastra nu au o strategie de risc pentru situatii precum epidemia de coronavirus, arata rezultatele unui barometru efectuat de compania de consultanta Frames la comanda Factory 4. 0 conference.

Donald Trump a decis sa suspende pentru 30 de zile toate deplasarile din Europa

Presedintele american Donald Trump a decis, in incercarea de a stopa raspandirea Covid-19, sa suspende pentru 30 de zile toate deplasarile din Europa, cu o exceptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )