Libnet.ro
UNICEF

07:00

Comandantul suprem al NATO din Europa, in vizita in Romania. Va fi decorat de Klaus Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Comandantul suprem al NATO din Europa, in vizita in Romania. Va fi decorat de Klaus Iohannis

Comandantul suprem al fortelor aliate NATO in Europa, generalul american Tod D. Wolters, face o vizita in Romania si se va intalni cu ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, cu seful Armatei, generalul-locotenent Daniel Petrescu, dar si cu presedintele Klaus Iohannis, care il va decora cu Ordinul National Steaua Romaniei. continuă pe Hotnews

Comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, vizita in Romania. in ce razboaie a luptat generalul american

Ministrul apararii nationale, Nicolae-Ionel Ciuca, si seful Statului Major al Apararii, generalul-locotenent Daniel Petrescu, se vor intalni vineri, 4 septembrie, la sediul MApN, cu general Tod D. Wolters, comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa SACEUR), in cadrul unei vizite pe care oficialul NATO o efectueaza in Romania.

Cazurile de Covid-19 din Europa au revenit la nivelul lunii martie

Numarul de cazuri de Covid-19 a revenit la cel din luna martie, cand s-a inregistrat varful pandemiei in Europa, a declarat sefa Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC), relateaza Reuters. in ciuda cifrelor ridicate, numarul crescut de cazuri este datorat si unei testari mai ample a populatiei.

PSD face anuntul soc. Ce se intampla din 2021 in Romania. Va fi groaznic

Anunt soc din partea Partidului Social Democrat! Ce se va intampla din 2021 in Romania intrece orice imaginatie. Declaratiile lui Marcel Ciolacu sunt ingrijoratoare. PSD a dezvaluit ce se intampla din 2021 in Romania Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care avertizeaza asupra ce se va intampla din punct .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )