Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD face anuntul soc. Ce se intampla din 2021 in Romania. Va fi groaznic

Playtech Playtech,
PSD face anuntul soc. Ce se intampla din 2021 in Romania. Va fi groaznic

Anunt soc din partea Partidului Social Democrat! Ce se va intampla din 2021 in Romania intrece orice imaginatie. Declaratiile lui Marcel Ciolacu sunt ingrijoratoare. PSD a dezvaluit ce se intampla din 2021 in Romania Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care avertizeaza asupra ce se va intampla din punct . continuă pe Playtech

Clima da peste cap Romania. Ce probleme grave vor fi in tara noastra, incepand din 2021

Daca pana acum Romania a fost intr-o zona climatica temperata, se pare ca acest lucru, cel putin in ultimii ani, s-a schimbat, iar schimbarea nu a fost in bine, ci in rau. Acest lucru, din pacate, se resimte la nivel national, prin modificarea temperaturilor, atat pozitive, cat si negative, de-a lungul unui an calendaristic si .

Vesti bune pentru romani: cresc salariile din 2021! Ce categorie de angajati va primi mai multi bani

Sunt vesti bune pentru o mica parte dintre romani. Salariile vor creste incepand cu 2021 pentru angajatii firmelor care nu au fost afectate de pandemia de coronavirus. Angajatii din multinationale vor avea parte de cresteri salariale de 4,7%-4,8% si in 2021, la fel ca si anul acesta. De asemenea, managerii vor avea cresteri de 3,8%.

IN CONTEXTUL PANDEMIEI A avut loc prima intalnire a consiliului care gestioneaza Jocurile Olimpice din 2021 de la Tokyo

O comisie guvernamentala japoneza insarcinata cu formularea pasilor de combatere a pandemiei de coronavirus in perspectiva Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Tokyo, amanate de anul acesta pentru 2021, a avut, vineri, prima sa reuniune si va inainta un raport preliminar inainte de sfarsitul anului, transmite Kyodo, citat de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )