Libnet.ro
UNICEF

22:30

Combinatul Oltchim este unul dintre cei mai mari datornici catre bugetul local Ramnicu Valcea

Adevărul Adevărul,
Combinatul Oltchim este unul dintre cei mai mari datornici catre bugetul local Ramnicu Valcea

Compania de stat Oltchim, care a intrat in insolventa la inceputul anului trecut si incearca sa-si gaseasca cumparator, se afla in topul datornicilor catre bugetul local al municipiului Ramnicu Valcea, cu debite de 4,3 milioane de lei plus penalitati de intarziere, datorii mai mari decat Oltchim avand o alta firma de stat, Valceana, aflata in insolventa de circa zece ani. continuă pe Adevărul

Cassandra Lynn Hensley, unul dintre cei mai cunoscuti iepurasi Playboy, a fost gasita moarta

Cassandra Lynn Hensley, una dintre cele mai cunoscute playmate-uri Playboy, a fost gasita moarta in casa unei prietene din Los Angele, scrie TMZ. Cassandra, desemnata Miss February 2006 pentru Playboy SUA, a.

Combinatul Oltchim, in topul datornicilor catre bugetul local al municipiului Ramnicu Valcea

Unul dintre cei mai mari datornici la bugetul local al municipiuluiRamnicu Valcea este insusi combinatul Oltchim, cu debite de 4,3 milioane de lei, plus penalitati de intarziere. in cuantumul datoriilor.

A murit unul dintre cei mai varstnici romani. Gheorghe Covaci a trait 108 ani

Cel mai batran barbat din judetul Arad, in acelasi timp unul dintre cei mai varstnici romani, a murit zilele trecute, la varsta de 108 ani, la Turnu.

Combinatul Oltchim, in topul datornicilor catre bugetul local.

Combinatul Oltchim se afla in topul datornicilor catre bugetul local al municipiului Ramnicu Valcea, cu debite de 4,3 milioane lei plus penalitati de intarziere, transmite Mediafax. Combinatul chimic, care este in insolventa din ianuarie 2013, nu si-a mai achitat taxele si impozitele de la jumatatea anului 2012, devenind unul dintre cei mai mari datornici la bugetul local. Purtatorul de cuvant al Primariei Ramnicu Valcea, Daniel Ionescu, a declarat ca la 31 decembrie 2013 Oltchim inregistra .

Cine este Nicusor Constantinescu, baronul PSD de Constanta acuzat de abuz in serviciu. Ce spunea in octombrie 2013 despre DNA: Eu pe aia de la DNA i-as da pe toti afara maine, pentru ca fac politie politica in loc sa faca anchete profesioniste

Presedintele CJ Constanta Nicusor Constantinescu, ridicat miercuri de procurorii DNA, se afla la al treilea mandat consecutiv in fruntea judetului. Este absolvent al Institutului de Marina din Constanta. A intrat in politica dupa ce a activat in domeniul presei, in anii '90 fiind coleg si asociat cu fratii Mazare intr-un trust de presa din Constanta. Este unul dintre cei mai puternici baroni locali ai PSD, fiind pana anul trecut si presedintele Asociatiei Consiliilor Judetene. Dupa cateva iesiri critice la adresa premierului Victor Ponta pe teme legate de bani, Constantinescu a pierdut sefia Asociatiei in favoarea altui baron PSD, Marian Oprisan Vrancea). Presa a speculat atunci ca Nicusor Constantinescu a iesit din gratiile premierului Ponta.

Kingston HyperX 3K 240 GB Cel mai important element de upgrade al PC-ului [REVIEW]

SSD-ul a devenit o componenta importanta a unui PC performant si ofera un spor de viteza foarte mare pentru orice tip de computer, fie ca este vorba de unul de gaming sau de unul folosit doar la navigarea pe internet. Cred ca in ultimii doi ani oricarui amic care imi cerea o recomandare pentru un PC i-am atras atentia ca SSD-ul este un factor important, indiferent de capacitatea acestuia. Kingston este unul dintre cei mai mari producatori de memorii din [].

La pranz cu Liviu Tudor, cel mai puternic roman din lumea birourilor: Munca intensa este un fel de a fi pentru un antreprenor

De profesie inginer de aviatie, Liviu Tudor a intrat in business in anul 1990, cand a inceput sa importe calculatoare din Singapore. Acum este cel mai mare proprietar roman de birouri si unul dintre cei mai mari jucatori de pe acest segment de piata.

La pranz cu Liviu Tudor, cel mai puternic roman din lumea birourilor: Munca intensa este un fel de a fi pentru un antreprenor

De profesie inginer de aviatie, Liviu Tudor a intrat in business in anul 1990, cand a inceput sa importe calculatoare din Singapore. Acum este cel mai mare proprietar roman de birouri si unul dintre cei mai mari jucatori de pe acest segment de piata.

Producatorilor chinezi le merge bine: veniturile Huawei au depasit 40 MLD. $ in 2013

Veniturile Huawei, unul dintre cei mai mari producatori chinezi de telefoane mobile si de echipamente de retelistica din lume, au crescut in 2013 cu 8%, la circa 40 de miliarde de dolari, scrie presa internationala .

FOTO Cei mai frumosi romani. Alexandru Stirban, doctorul manuscriselor si cartilor vechi

Traditia legatoriei de carte se mai pastreaza prin efortul izolat al unor mesteri sau restauratori specializati. Unul dintre locurile de referinta la nivel national, unde se vindeca manuscrise si carti rare este la Alba Iulia, la Centrul national de restaurare si conservare de carte veche din cadrul Muzeului Unirii. Aici il gasim pe restauratorul Alexandru Stirban.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )