Libnet.ro
UNICEF

07:15

A murit unul dintre cei mai varstnici romani. Gheorghe Covaci a trait 108 ani

Adevărul Adevărul,
A murit unul dintre cei mai varstnici romani. Gheorghe Covaci a trait 108 ani

Cel mai batran barbat din judetul Arad, in acelasi timp unul dintre cei mai varstnici romani, a murit zilele trecute, la varsta de 108 ani, la Turnu. continuă pe Adevărul

FOTO Cei mai frumosi romani. Cornel Stroescu, un fermier care ne arata calea spre succes

Povestea incepe in anul 1992, cand Cornel Stroescu, un tanar plin de elan si vise pleca in Germania doar cu hainele de pe el. Astazi este unul dintre cei mai de succes agricultori din Mehedinti. Cultiva mii de hectare de teren, iar secretele reusitei lui au fost munca, un curaj nebun si puterea de a schimba mentalitati.

FOTO VIDEO Cei mai frumosi romani. Marin Bica este ingerul din Slatina care ii ajuta pe oamenii cu dizabilitati

Campania Cei mai frumosi romani continua cu povestea unui om care, de ani de zile, se ocupa de persoanele pe care societatea ii trateaza ca pe niste paria: oamenii cu dizabilitati. Preotul Marin Bica din Slatina se incapataneaza sa ii ajute pe cei defavorizati.

FOTO VIDEO Cei mai frumosi romani. Marin Bica, ingerul din Slatina care ii ajuta pe oamenii cu dizabilitati

Campania Cei mai frumosi romani continua cu povestea unui om care, de ani de zile, se ocupa de persoanele pe care societatea ii trateaza ca pe niste paria: oamenii cu dizabilitati. Preotul Marin Bica din Slatina se incapataneaza sa ii ajute pe cei defavorizati.

FOTO Cei mai frumosi romani. Alexandru Stirban, doctorul manuscriselor si cartilor vechi

Traditia legatoriei de carte se mai pastreaza prin efortul izolat al unor mesteri sau restauratori specializati. Unul dintre locurile de referinta la nivel national, unde se vindeca manuscrise si carti rare este la Alba Iulia, la Centrul national de restaurare si conservare de carte veche din cadrul Muzeului Unirii. Aici il gasim pe restauratorul Alexandru Stirban.

Sahistul Vugar Gasimov a murit la 27 de ani, rapus de o tumoare pe creier

Unul dintre cei mai buni sahisti din lume, azerbajdjanul Vugar Gasimov s-a stins din viata, la varsta de 27 de ani, in Germania, acolo unde era tratat pentru o tumoare pe creier, scrie NY Times. Vugar juca sah.

Seful PE i-a sunat pe Victor Ponta si Elmar Brok ca sa rezolve scandalul dintre cei doi.

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, i-a sunat pe Victor Ponta si Elmar Brok ca sa rezolve scandalul dintre cei doi. Purtatorul de cuvant al lui Martin Schulz a anuntat ca Victor Ponta si-a cerut scuze pentru declaratiile sale, iar Elmar Brok a precizat ca nu s-a referit in mod specific la romani in discursul sau despre imigranti. Presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European, Elmar Brok CDU), a declarat, recent, ca imigrantii care vin in Germania doar .

SURPRIZA: Messi nu se afla in cel mai bun 11 din lume, votat de fanii UEFA. ...

Fanii si cititorii site-ului oficial al UEFA au votat incepand din 2001, in fiecare an, echipa ideala, alegand pentru fiecare post cate un jucator. Desi considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din istorie, Lionel Messi, nu a fost votat in echipa anului 2013. Rivalitatea dintre Ronaldo si Messi atinge cote maxime pe toate planurile, inclusiv atunci cand vine vorba de preferintele suporterilor. Castigator al Balonului de Aur 2013, Ronaldo si-a asigurat un loc in 11-le ideal al fanilor, .

UPDATE. Ponta: Dupa 20 de ani, nu mai importam mai multa mancare decat exportam.

2013 a fost cel mai bun an economic dupa 2008. Am avut cel mai mare PIB, cea mai scazuta rata a inflatiei. Anul agricol a fost unul dintre cei mai buni si dupa 20 de ani nu mai importam mai multa mancare decat exportam. De asemenea, am reusit sa crestem veniturile, in special la pensionari si unele categorii de salariati. Anul acesta vreau sa stabilim targeturi de crestere economica. Avem cel mai mic deficit, iar absorbtia fondurilor europene a crescut de la 7 la 34%. Cresterea e .

Cei mai prost platiti romani traiesc in Moldova. Botosaniul din nou in topul saraciei

Conform statisticilor realizate la inceputul acestui an lefurile, si asa mici, scad in urmatorii trei ani de zile. Botosanenii vor fi printre cei mai afectati de aceasta scadere.

Unul dintre fondatorii Bancii Transilvania a mai vandut inca 162.000 de actiuni TLV

Danut Radu Palagheanu, membru al Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania TLV), si unul dintre fondatorii bancii, a vandut, vineri, 162. 000 de titluri TLV, potrivit unei notificari remise Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )