Libnet.ro
UNICEF

18:00

Comediantul Bill Cosby nu va fi pus sub acuzare pentru agresiune sexuala

B1 B1,
Comediantul Bill Cosby nu va fi pus sub acuzare pentru agresiune sexuala

Comediantul Bill Cosby nu va fi pus sub acuzare pentru presupusele agresiuni sexuale asupra unei adolescente, in anul 1974, au anuntat procurorii, potrivit BBC. Acuzatia, formulata recent de o femeie din California,. continuă pe B1

Actorul Bill Cosby nu va fi pus sub acuzare pentru abuzurile sexuale din trecut

Actorul american Bill Cosby, care a fost acuzat in ultimele doua luni de comiterea mai multor abuzuri sexuale, nu va fi pus oficial sub acuzare pentru o presupusa molestare sexuala din 1974, a anuntat Procuratura din Los Angeles.

Dosarul SIF. Omul de afaceri Ioannis Papalekas, pus sub acuzare

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas a fost pus oficial sub acuzare de DIICOT, pentru complicitate la delapidare in dosarul SIF, in care au fost arestati seful SIF Banat-Crisana, Dragos Bilteanu, si Najib El Lakis, membru in CA al societatii, informeaza Mediafax.

Scandalul LuxLeaks: Omul care a sustras acordurile fiscale secrete, pus sub acuzare pentru furt

Presupusul autor al scurgerii a mii de pagini de acorduri fiscale intre Luxemburg si companii multinationale care au dus la izbucnirea scandalului LuxLeaks a fost pus sub acuzare pentru furt, incalcarea secretului profesional si spalare de bani, a anuntat Procuratura luxemburgheza, informeaza AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )