Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dosarul SIF. Omul de afaceri Ioannis Papalekas, pus sub acuzare

România Liberă România Liberă,
Dosarul SIF. Omul de afaceri Ioannis Papalekas, pus sub acuzare

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas a fost pus oficial sub acuzare de DIICOT, pentru complicitate la delapidare in dosarul SIF, in care au fost arestati seful SIF Banat-Crisana, Dragos Bilteanu, si Najib El Lakis, membru in CA al societatii, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Omul de afaceri Ioannis Papalekas, audiat la DIICOT

Omul de afaceri Ioannis Papalekas, unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe plan local, este audiat la DIICOT in dosarul fraudei de la SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia, potrivit Realitatea TV .

Surse: Ioannis Papalekas, acuzat de complicitate la delapidare in dosarul SIF

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas a fost pus oficial sub acuzare de DIICOT, pentru complicitate la delapidare in dosarul SIF, in care au fost arestati seful SIF Banat-Crisana, Dragos Bilteanu, si Najib El Lakis, membru in CA al societatii, au.

Ioannis Papalekas, vulturul fara chip, a intrat in sediul DIICOT

Omul de afaceri Ioannis Papalekas, fondator al companiei de investitii in imobiliare Globalworth, a venit in aceasta dimineata la DIICOT pentru audieri in dosarul de delapidare a SIF1 Banat-Crisana si manipularea pietei de capital. Papalekas a intrat in sediul DIICOT insotit de o persoana care ducea mai multe documente. Anterior intrarii acestuia in institutie, avocatul omului de afaceri venise, si el, la DIICOT. Ioannis Papalekas, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari in Romania, este considerat vulturul fara chip intrucat nu are fotografii in mass-media. Ziarul BURSA i-a publicat, recent, fotografia intr-o ipostaza pitoreasca, in insula greceasca Mikonos, unde ar fi cumparat un club, potrivit presei din Grecia. Potrivit procurorilor, Papalekas are calitatea de inculpat in dosarul in care Dragos Bilteanu si Najib el Lakis au fost arestati preventiv saptamana trecuta.

Ioannis Papalekas, vulturul fara chip, asteptat maine pentru noi audieri la DIICOT

Actualizare 13:40 in jurul orei 12:45, Ioannis Papalekas a parasit sediul DIICOT, ascunzandu-se de presa, iar maine este asteptat din nou la audieri. --- Omul de afaceri Ioannis Papalekas, fondator al companiei de investitii in imobiliare Globalworth, a venit in aceasta dimineata la DIICOT pentru audieri in dosarul de delapidare a SIF1 Banat-Crisana si manipularea pietei de capital. Papalekas a intrat in sediul DIICOT insotit de o persoana care ducea mai multe documente. Anterior intrarii acestuia in institutie, avocatul omului de afaceri venise, si el, la DIICOT.

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, acuzat de complicitate la delapidare in dosarul SIF - surse

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas a fost pus oficial sub acuzare de DIICOT, pentru complicitate la delapidare in dosarul SIF, in care au fost arestati seful SIF Banat-Crisana, Dragos Bilteanu, si Najib El Lakis, membru in CA al societatii, scrie agentia Mediafax, care citeaza surse judiciare.

Omul care a facut cele mai tari afaceri imobiliare: cine este Ioannis Papalekas

Ioannis Papalekas este unul dintre cei mai cunoscuti investitori imobiliari din Romania si, in acelasi timp, si unul dintre cei mai misteriosi oameni din real estate. Spre exemplu, cu omul de afaceri nu a existat nicio fotografie pana anul acesta.

Comediantul Bill Cosby nu va fi pus sub acuzare pentru agresiune sexuala

Comediantul Bill Cosby nu va fi pus sub acuzare pentru presupusele agresiuni sexuale asupra unei adolescente, in anul 1974, au anuntat procurorii, potrivit BBC. Acuzatia, formulata recent de o femeie din California,.

Papalekas a revenit la DIICOT

ACTUALIZARE 10:46 Ioannis Papalekas a revenit, in aceasta dimineata, la sediul DIICOT, insotit de avocatul sau, Ion Cazacu. Omul de afaceri urmeaza sa fie audiat de procurori in dosarul delapidarii SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia, in care Dragos Bilteanu si Najib el Lakis au fost arestati preventiv saptamana trecuta. Avocatul Ion Cazacu a spus ca nu face declaratii.

Papalekas, in vizita la DIICOT

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas urmeaza sa revina astazi la sediul DIICOT pentru audieri, dupa ce a dat declaratii in fata procurorilor si ieri, in cazul delapidarii SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia, in care Dragos Bilteanu si Najib el Lakis au fost arestati preventiv, saptamana trecuta.

A treia achizitie pentru Papalekas in mai putin de o luna. Omul de afaceri grec a preluat sediul UniCredit din Piata Presei pentru 43 de milioane de euro

Compania Globalworth, controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a preluat de la omul de afaceri Raul Doicescu cladirea de birouri UniCredit HQ din zona Piata Presei, in care are sediul banca UniCredit Tiriac, tranzactia, de 43 milioane euro, fiind avizata de Consiliul Concurentei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )