Libnet.ro
UNICEF

10:30

Comenzile noi din industria prelucratoare, mai mari cu 4,8%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comenzile noi din industria prelucratoare, mai mari cu 4,8%

Comenzile noi din industria prelucratoare, pe total piata interna si piata externa), au crescut in termeni nominali cu 4,8%, in primele cinci luni ale anului in curs, comparativ cu perioada similara din 2015, insa au scazut in mai 2016 cu 2,3%, raportat la luna precedenta, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Firmele din industria de prelucrare au primit comenzi noi cu 5,4% mai mari in luna mai

Companiile din sectorul industriei de prelucrare au inregistrat, in luna mai, cereri noi mai mari cu 6,4% fata de aceeasi perioada a anului 2015. Acest avans a fost generat, ca si in lunile precedente, in special de cererea mai mare pentru bunuri de.

Afacerile din industrie au scazut in luna mai cu 1,8%, iar comenzile noi s-au redus cu 2,3%

Cifra de afaceri din industrie s-a redus in luna mai cu 1,8% fata de luna precedenta, dar a crescut cu 5,6% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce comenzile noi din industria prelucratoare s-au redus cu 2,3% fata de luna aprilie si au crescut cu 6,4% comparativ cu luna mai din 2015, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica INS).

Ungaria, Austria si Romania au avut cele mai mari cresteri ale preturilor locuintelor in primul trimestru

Ungaria, Austria si Romania au inregistrat in primul trimestru cele mai mari cresteri ale preturilor locuintelor din Uniunea Europeana, fata de trimestrul precedent, potrivit datelor publicate marti de Eurostat.

Unul dintre cele mai mari mistere ale Bibliei, pe punctul de a fi elucidat

Una dintre cele mai mari enigme biblice ar putea fi elucidata in curand, gratie unei descoperiri facute de oamenii de stiinta. Arheologii au descoperit un cimitir cu ramasitele a 200 de filisteni, populatie antica stabilita in sec. in sudul Palestinei, pe tarmul Marii Mediterane. Cercetarile care urmeaza sa fie efectuate ar putea [].

Corina Martin: Estimam ca veniturile hotelierilor de pe litoral vor fi cu 30% mai mari in acest sezon fata de anul trecut

Presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii ,Corina Martin, estimeaza ca veniturile hotelierilor de pe litoral vor fi cu 30% mai mari in acest sezon, fiind un an record pentru ultimii opt ani cel putin, ea precizand ca la aceasta situatia a.

Unul dintre cei mai mari turoperatori din Dubai vrea sa aduca arabi bogati in vacanta in Romania

Mai multi reprezentanti ai Al Majid Travel, unul dintre cei mai importanti turoperatori din Dubai, au venit in Romania, unde au vizitat mai multe obiective turistice din Bucuresti, Sinaia, Brasov, dar si pe litoral, urmand sa includa destinatiile in pachete turistice pentru arabii bogati pe care intentioneaza sa-i aduca in vacanta in Romania, a declarat Assad Arda, director in cadrul Juma Al Majid Group, potrivit News. ro.

Al Majid Travel, unul dintre cei mai mari turoperatori din Dubai, vrea sa aduca arabi bogati in vacanta in Romania

Mai multi reprezentanti ai Al Majid Travel, unul dintre cei mai importanti turoperatori din Dubai, au venit in Romania, unde au vizitat mai multe obiective turistice din Bucuresti, Sinaia, Brasov, dar si pe litoral, urmand sa includa destinatiile in.

Romania poate fi la masa celei mai mari investitii petroliere din ultimul deceniu: Investitie de 37 de miliarde de dolari facuta de Chevron

Gigantul american Chevron a anuntat pe 5 iulie cea mai mare investitie privata din industrie petroliera din ultimul deceniu. Compania va investi 37 de miliarde de dolari pentru extinderea productiei de petrol de la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )