Libnet.ro
UNICEF

13:30

Unul dintre cele mai mari mistere ale Bibliei, pe punctul de a fi elucidat

Playtech Playtech,
Unul dintre cele mai mari mistere ale Bibliei, pe punctul de a fi elucidat

Una dintre cele mai mari enigme biblice ar putea fi elucidata in curand, gratie unei descoperiri facute de oamenii de stiinta. Arheologii au descoperit un cimitir cu ramasitele a 200 de filisteni, populatie antica stabilita in sec. in sudul Palestinei, pe tarmul Marii Mediterane. Cercetarile care urmeaza sa fie efectuate ar putea []. continuă pe Playtech

Cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu

Oricat de mult ti-ai iubi partenerul de viata, tot sunt momente cand pur si simplu acesta te scote din minti. Iata cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu, asa cum reiese dintr-un sondaj realizat de site-ul.

Al Majid Travel, unul dintre cei mai mari turoperatori din Dubai, vrea sa aduca arabi bogati in vacanta in Romania

Mai multi reprezentanti ai Al Majid Travel, unul dintre cei mai importanti turoperatori din Dubai, au venit in Romania, unde au vizitat mai multe obiective turistice din Bucuresti, Sinaia, Brasov, dar si pe litoral, urmand sa includa destinatiile in.

Criza de anestezice la Spitalul Judetean Brasov. Liderul ANPP: Ministerul Sanatatii e unul dintre cele mai blocate din cauza unor functionari care sunt greu de dezlipit de pe scaun, sunt rupti de realitate, dar fac politica de sanatate (VIDEO)

Spitalul Judetean Brasov a anuntat medicii unitatii ca, in perioada 11-14 iulie, vor fi sistate toate operatiile pentru pacientii cu afectiuni cronice deoarece spitalul este in criza de anestezice,.

Unul dintre cei mai mari turoperatori din Dubai vrea sa aduca arabi bogati in vacanta in Romania

Mai multi reprezentanti ai Al Majid Travel, unul dintre cei mai importanti turoperatori din Dubai, au venit in Romania, unde au vizitat mai multe obiective turistice din Bucuresti, Sinaia, Brasov, dar si pe litoral, urmand sa includa destinatiile in pachete turistice pentru arabii bogati pe care intentioneaza sa-i aduca in vacanta in Romania, a declarat Assad Arda, director in cadrul Juma Al Majid Group, potrivit News. ro.

O noua editie in Romania pentru una dintre cele mai mari conferinte de securitate cibernetica

DefCamp ajunge la editia a saptea anul acesta si in anii de pana acum a crescut pana la nivelul de a fi cea mai importanta conferinta din Europa Centrala si de Est.

Bataie cu sangria si petrecareti dezbracati dansand in plina strada, la unul dintre cele mai cunoscute festivaluri din lume

Femei in sanii goi, bataie cu vin spiritul liber al participantilor si lipsa inhibitiilor au dat startul unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume.

Cele mai bune fotografii ale anului 2016, conform National Geographic

S-a incheiat de curand concursul anual de fotografie organizat de National Geographic, iar fotografiile alese drept cele mai bune ale anului 2016 sunt absolut uluitoare.

FOTO Rochie de mireasa ravisanta pentru una dintre cele mai frumoase tenismene din circuit

Au batut clopote de nunta pentru una dintre cele mai frumoase jucatoare din circuitul feminin, slovaca Dominika Cibulkova.

Acest videoclip este printre cele mai bune iluzii ale anului

La prima vedere, punctele din imaginea de mai sus iti dau impresia ca se misca. in fiecare azi afli cate ceva nou. De exemplu, eu am aflat astazi ca exista un concurs in urma caruia este stabilita cea mai buna iluzie a anului. O cautare rapida pe Google si vei afla ca respectivul concurs a [].

Cum sa alegi cele mai potrivite materiale de constructii?

Atunci cand vrei sa incepi o constructie, alegerea celor mai potrivite materiale de constructii este unul dintre cele mai importante aspecte. insa care sunt criteriile care fac materialele de constructii potrivite?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )