Libnet.ro
UNICEF

01:05

Comertul online din Romnia a nregistrat n 2016 cea mai mare crestere din Europa

Hotnews Hotnews,
 Comertul online din Romnia a nregistrat n 2016 cea mai mare crestere din Europa

Comertul online din Romania a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa, de 38%, mai mult decat dublu fata de media europeana, de 15%. Cu toate acestea Romania se numara printre tarile cu cea mai mica pondere a persoanelor care fac cumparaturi online. continuă pe Hotnews

Comertul online din Romania a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa

Comertul online din tara noastra a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere din Europa, de 38%, mai mult decat dublu fata de media europeana, de 15%, potrivit unui comuncat de presa al Asociatiei Romane a Magazinelor Online ARMO).

Impozitarea pe cifra de afaceri pentru toate companiile de la 1 ianuarie 2018 este cea mai semnificativa modificare a Guvernului

Programul de Guvernare 2017 - 2020 prezentat de noul guvern propune o serie de modificari de ordin fiscal, social si investitional. Din perspectiva impactului fiscal asupra mediului de afaceri, cea mai importanta modificare vizeaza impozitarea veniturilor, pe cifra de afaceri, pentru toate companiile din Romania de la 1 ianuarie 2018, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

Astazi, Pamantul se afla la cea mai mare departare de Soare

Astazi, planeta noastra se afla la cea mai mare departare fata de Soare, un fenomen cunoscut sub denumirea de afeliu. Pamantul se afla la cea mai mare departare de soare astazi, in data de 3 iulie. Cu ocazia acestei separatii, cunoscuta sub numele de afeliu, intre Terra si Soare se va afla o distanta de [].

Cea mai mare fabrica de cabluri de fibra optica din Europa, deschisa in Romania

Grupul Prysmian, lider mondial in industria de cabluri si sisteme electrice si de telecomunicatii, a inaugurat cea mai mare fabrica de cabluri de fibra optica din Europa, la Slatina. Investitia se ridica la 25 de milioane de euro.

Erste Group Bank, cea mai buna evolutie de la BVB

Cu o apreciere de 5,05% in perioada 22-29 iunie, Erste Group Bank EBS) au reprezentat titlurile cu cea mai mare crestere de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), raportata la moneda europeana, in perioada mentionata.

Inundatii locale, torenti si viituri pe rauri din cea mai mare parte a tarii, de duminica seara pana marti

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii locale, viituri si torenti pentru bazine hidrografice din cea mai mare parte a tarii, valabila de duminica, ora 20. 00, pana marti, ora 18. 00, anunta News. ro. Cele mai mari probleme pot sa apara in noaptea de luni spre marti, cand o parte din judetele tarii vor fi sub cod portocaliu.

Fenomene extreme in lume: Furtuna secolului, in Moscova, temperatura de 54 de grade intr-o localitate din Iran, cea mai mare inregistrata pe Pamant VIDEO

Fenomene meteo extreme au avut loc la sfarsitul acestei saptamani in lume. Capitala Rusiei a fost lovita de cea mai puternica furtuna din ultimii peste 70 de ani, iar in Ahvaz, un oras din sud-vestul Iranului, s-a inregistrat cea mai ridicata temperatura din ceasta tara si posibil de pe Pamant, 54 de grade Celsius.

Fenomene extreme in lume: Furtuna secolului in Moscova, temperatura de 54 de grade intr-o localitate din Iran, cea mai mare inregistrata pe Pamant VIDEO

Fenomene meteo extreme au avut loc la sfarsitul acestei saptamani in lume. Capitala Rusiei a fost lovita de cea mai puternica furtuna din ultimii peste 70 de ani, iar in Ahvaz, un oras din sud-vestul Iranului, s-a inregistrat cea mai ridicata temperatura din ceasta tara si posibil de pe Pamant, 54 de grade Celsius.

Politica fiscala ramane cea mai mare amenintare pentru cresterea economica si stabilitatea macroeconomica

Cresterea economica va incetini la 4,4% in acest an si 3,5% anul viitor, din cauza scaderii investitiilor publice, a unei recolte de cereale mai slabe decat in 2016 si a unei politici fiscale mai stricte incepand din T4 2017, pentru ca guvernul sa poata mentine deficitul sub nivelul de 3% din PIB, se arata in raportul trimestrial al UniCredit Bank.

Cea mai noua masina electrica se incarca mai repede ca un telefon mobil

Tehnologia din spatele masinilor electrice a progresat intr-un ritm alert, vehiculele devenind tot mai performante si usor de intretinut. Noua aparitie pe piata, vehiculul electric Fisker EMotion vine cu imbunatatiri semnificative si la un pret care il incadreaza in spectrul masinilor de lux. Fiind o masina de lux, Fisker EMotioneste o creatie cu un design [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )