Libnet.ro
UNICEF

19:00

Comic Con 2016 aduce in Bucuresti unul dintre cele mai interesante evenimente de eSports

Adevărul Adevărul,
Comic Con 2016 aduce in Bucuresti unul dintre cele mai interesante evenimente de eSports

La editia din acest an a East European Comic Con sunt asteptati peste 40. 000 de vizitatori, iar ESL, cea mai mare companie de eSports din lume, aduce conceptul ESL Arena la Bucuresti. continuă pe Adevărul

ESL Arena vine la East European Comic Con 2016

Cea mai mare conventie de filme, comics si jocuri video din estul Europei va gazdui ESL, principala companie de esports din lume. Venind la Bucuresti, laESL Arena, in cadrul East European Comic Con 2016, ce se va desfasura la Romexpo in perioada 27-29 mai, faimoasa companie de esports va oferifanilor si celor ce vor dori [].

O vedeta Antena 1 a trecut Oceanul pentru unul dintre cele mai importante maratoane din lume

Ca sa alergi un maraton trebuie sa ai calitati care nu tin numai de forta fizica. Ai nevoie de determinare, de entuziasm, de un moral bun, dar si de capacitatea de a-ti depasi propriile limite. Unul dintre.

Cum a ajuns un robot sa bata toti oamenii la unul dintre cele mai vechi jocuri ale omenirii

Go este un joc strategic care isi are originea in vechea China, inaintea erei noastre. Desi regulile sunt usor de inteles si de aplicat, jocul e recunoscut pentru nivelul de complexitate foarte inalt. Pana acum, era vazut drept varful Everest al inteligentei artificiale. Inteligenta artificiala creata de Google a reusit sa invinga mintea umana, dovedind, [].

Trafic restrictionat pe unul dintre cele mai circulate drumuri din tara

Traficul rutier pe Valea Oltului - pe DN7 - se va desfasura alternativ, pe o singura banda, in zona viaductului Carligu Mic, pana pe 30 iunie, din cauza unor lucrari de consolidare a viaductului,.

FOTO Cum arata si cand isi va deschide portile unul dintre cele mai moderne complexe termale din Romania, construit cu peste 15 milioane de euro de la UE

Unul dintre cele mai moderne complexuri termale din vestul Romaniei, in valoare de peste 15 de milioane de euro, isi va deschide portile in luna mai. Complexul Wellness Termal Nymphaea Oradea, construit cu bani europeni pe locul fostului strand municipal, va rivaliza cu cele din strainatate.

Acest roman are 24 de ani si este unul dintre cei mai temuti hackeri din lume

Un tanar din Bucuresti se afla in spatele unora dintre cele mai cunoscute operatiuni de hacking din ultimii ani. in anul 2012, Team GhostShell s-a ocupat de unele dintre cele mai mediatizate infractiuni online din acea perioada. Printre tintele grupului de hackeri s-au numarat FBI-ul, NASA, Pentagonul, dar si diverse organizatii din Rusia, unde nu [].

Noi date ale anchetei in celebrul dosar Jaf armat pe A1. Tulli Renato, unul dintre evadatii de la Sectia 19, trimis in judecata

Jaful de acum aproximtiv cinci ani de pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, cand un turc si un romani au fost pradati de 22 de kilograme de aur, a revenit in atentia magistratilor. Tulli Renato, unul dintre cei doi barbati care au evadat saptamana trecuta de la Sectia 19, a fost trimis in judecata dupa ce ar fi fost dat de gol de capul retelei, un membru al clanului Duduianu.

Un sef de la Rutiera a dat una dintre cele mai inedite spagi: un pat

Seful Biroului Rutier din Vaslui a dat una dintre cele mai inedite spagi din istoria dosarelor DNA: un pat din lemn de frasin. Cel care ar fi primit mita este un comisar-sef de la Bucuresti care fusese in.

UPDATE. Accident de munca la Mehedinti: Trei muncitori au fost ingropati de vii de un mal de pamant. Unul dintre ei a murit

Unul dintre cei trei muncitori care au fost prinsi de un mal de pamant pe un santier din Mehedinti a murit. Ceilalti doi sunt in stare grava, la spital.

Atentatul de la Ankara: Surse: Unul dintre presupusii autori ar fi fost o membra a PKK

Unul dintre presupusii autori ai atentatului care a avut loc, duminica, in Ankara, era o femeie care s-a apaturat Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK) in 2013.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )