Libnet.ro
UNICEF

08:30

Be EU. Comisarul pe Agricultura, despre pesta porcina:Romania are cei mai multi fermieri din UE. Trebuie sa vedem cesustinere financiara le putem oferi

Antena3 Antena3,
Be EU. Comisarul pe Agricultura, despre pesta porcina:Romania are cei mai multi fermieri din UE. Trebuie sa vedem cesustinere financiara le putem oferi

Comisarul pe Agricultura, PhilHogan, a vorbit in emisiunea Be EU despre problema pestei porcine, dar si despre ce masuri se vor lua ca fermierii romani sa fie despagubiti. Avem cel mai mare num?. continuă pe Antena3

Ziua Curateniei Nationale, anulata in 6 localitati afectate de pesta porcina

Actiunea Lets Do It, Romania! a fost anulata in localitati din trei judete afectate de pesta porcina, conform unui anunt al organizatorilor.

Primul judet din Romania unde ar fi fost eradicata pesta porcina africana

In Bihor nu mai exista focare de pesta porcina iar toti proprietarii celor 211 de gospodarii in care s-au dispus eutanasierea animalelor au fost despagubiti, suma totala achitata fiind de aproape 1 milion de lei.

Cine stia inca din 2016 de pesta porcina, boala care ucide porcii romanilor

Pesta porcina africana este boala care a ajuns sa faca ravagii in tara si e normal sa te intrebi, vazand dezastrul cauzat, daca ar fi putut fi prevenita. Presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii Serviciului Roman de Informatii SRI), Claudiu Manda, a anuntat recent ca SRI-ul stia de pesta porcina inca din 2016, vreme [] .

Cati bani le ofera Guvernul celor pagubiti de pesta porcina

Pesta porcina pare de neoprit, iar Guvernul transmite acum ce ajutor le va oferi celor care raman someri din cauza pestei. Ultimul bilant al pestei porcine arata ca aceasta a evoluat in 12 judete, in 207 localitati, cu un numar total de 898 de focare. Pana in prezent, au fost omorati mai mut de 230.

Pesta porcina se extinde: 46 de focare, inregistrate in 7 localitati. 700 de animale au fost eutanasiate

Tot mai multe localitati din judetul Calarasi sunt afectate de pesta porcina africana. Noi focare au fost confirmate de catre autpritatile sanitar veterinare. Pana in prezent, in judet au fost eutanasiate si ingropate 700 de suine fectate de virusul mortal.

Pesta porcina face ravagii in toata Europa. S-a extins si in Beligia. Tara face apel disperat catre autoritatile franceze

Ministerul francez al agriculturii a facut joi apel la mobilizare imediata pentru protectia crescatoriilor de porci, dupa ce unitatile sanitare din Belgia au confirmat doua cazuri de pesta porcina africana.

Pesta porcina face ravagii. Oamenii isi taie porcii inainte sa vina autoritatile

Inspectorii sanitar-veterinari vor incepe eutanasierea porcilor din satul Rogojeni, comuna Suceveni, unde a fost descoperit un focar de pesta porcina africana, a informat, joi, Comitetul Judetean pentru Situatii de.

Statisticile reale. Cat de intinsa este pesta porcina africana

Pesta porcina africana evolueaza in 207 localitati din 12 judete, cu un numar total de 898 de focare dintre care 13 in exploatatii comerciale industriale, unul in abatorul apartinand unei ferme si unul.

Focar de pesta porcina africana, confirmat pe un fond de vanatoare din judetul Giurgiu

In judetul Giurgiu s-a confirmat al doilea focar de pesta porcina africana. Un porc mistret a fost gasit mort pe un fond de vanatoare.

O sa MURIM de FALIMENT! Au NOTA INTERNA sa nu mai finanteze nicio ferma. Crescatorii neafectati de pesta porcina fac ACUZATII GRAVE la adresa bancilor

Fermierii si producatorii care lucreaza in zonele neafectate inca de pesta porcina fac acuzatii grave la adresa bancilor. Crescatorii spun ca problema lor cea mai mare este ca bancile ii falimenteaza,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )