Libnet.ro
UNICEF

06:30

Primul judet din Romania unde ar fi fost eradicata pesta porcina africana

Adevărul Adevărul,
Primul judet din Romania unde ar fi fost eradicata pesta porcina africana

In Bihor nu mai exista focare de pesta porcina iar toti proprietarii celor 211 de gospodarii in care s-au dispus eutanasierea animalelor au fost despagubiti, suma totala achitata fiind de aproape 1 milion de lei. continuă pe Adevărul

Zeci de tinere dintr-un judet din Romania au fost racolate pentru a se prostitua in strainatate

Sapte persoane au fost retinute in urma unor perchezitii in Buzau, anchetatatorii acuzandu-le ca au racolat, prin metoda Loverboy, 30 de tinere sarace sau din familii dezorganizate, pentru a se prostitua.

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Are centura cu patru benzi si a fost declarat cel mai sigur din tara

Soferii acestui oras nu au probleme cu ambuteiajele cu sistemul sanitar sau educatia, fiind orasul care sta cel mai bine la majoritatea capitolelor. Vezi AICI despre ce oras e.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub semnul un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub deviza un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Document oficial: Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania (FOTO)

Cresterea porcilor ar putea fi interzisa in gospodariile din Romania. Autoritatile s-ar pregati sa ia o decizie in acest sens, potrivit agrointel. ro, care prezinta un document ce cuprinde o serie de masuri.

Pesta porcina africana face PRAPAD: Aproape jumatate din porcii din Tulcea au fost SACRIFICATI

Pesta porcina africana PPA) face prapad in judetele in care s-a extins virusul. Spre exemplu, aproximativ 47% din porcii aflai anul trecut in gospodariile private din judetul Tulcea au fost sacrificate sau.

Dragnea: Primul Guvern in 2012 a fost facut de Ponta cu Maior. Aici nu sunt dubii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca primul Guvern in 2012 a fost facut de Victor Ponta cu George Maior. Maior nu avea de ce sa se dea bine cu noua Putere, pentru ca Maior il avea pe Ponta.

Maternitatea din Romania unde medicii nu mai fac avorturi la cerere. Sunt acceptate doar avorturile terapeutice

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Botosani a declarat ca la Maternitatea din localitate nu se mai fac avorturi la cerere. El a mai spus ca in anul 2018 nu a mai avut loc niciun avort la cerere, doar terapeutice.

VIDEO Focuri de arma ntr-un apartament din Chisinau, unde patru persoane au fost tinute ostatice

Politistii au intervenit luni in capitala Republicii Moldova pentru eliberarea a patru persoane care au fost tinute ostatice intr-un apartament din Chisinau, relateazaMoldova. org.

VIDEO Focuri de arma ntr-un apartament din Chisinau, unde un barbat a tinut ostatici patru membri ai familiei sale / Suspectul a fost mpuscat de politisti

Politistii au intervenit luni in capitala Republicii Moldova pentru eliberarea a patru persoane care au fost tinute ostatice de un barbat intr-un apartament din Chisinau, relateazaMoldova. org. Suspectul a murit la spital, dupa ce a fost impuscat de politisti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )