Libnet.ro
UNICEF

20:30

Comisarul european pentru Justitie, dupa intalnirea cu Tudorel Toader: Astept ca Romania sa urmeze recomandarile MCV

Antena3 Antena3,
Comisarul european pentru Justitie, dupa intalnirea cu Tudorel Toader: Astept ca Romania sa urmeze recomandarile MCV

Romania trebuie sa urmeze recomandarile Mecanismului de Cooperare si Verificare, a declarat, marti, comisarul european Vera Jourova, responsabil pentru justitie, consumatori si egalitatea de gen, intrebata cu pr. continuă pe Antena3

Avertisment pentru Romania din partea comisarului european pe justitie, dupa intalnirea cu Tudorel Toader

Este important ca Romania sa faca pasii necesari pentru a asigura independenta justitiei si continuarea luptei anticoruptie, a transmis comisarul european pe justitie, Vera Jourova, dupa ce a avut o.

Vera Jourova, comisarul european pentru Justitie urmeaza sa se intalneasca cu Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toaderurmeaza sa se intalneasca cu Vera Jourova, comisarul european pentru Justitie, la sediul Ministerului Justitiei. intalnirea era programata pentru ora 15. 00, dar se pare ca a fost amanata.

Comisarul european pentru Justitie se intalneste cu Iohannis, Toader si sefa Inaltei Curti. Dancila a fost exclusa

Comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, se afla la Bucuresti, luni si marti, unde se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si cu cel de Finante, Eugen Teodorovici, potrivit unor reprezentati pentru.

Comisarul european pentru Justitie, n vizita la Bucuresti: Regulamentul pentru protectia datelor personale nu poate fi folosit ca instrument pentru a restrictiona nejustificat libertatea de informare

Comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, spune ca Regulamentul pentru protectia datelor personale GDPR) nu poate fi folosit ca instrument pentru a restrictiona in mod nejustificat libertatea de informare, ea transmitand acest mesaj dupa ce s-a intalnit cu presedintele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP), Ancuta Gianina Oprea.

intalnirea dintre comisarul european pentru Justitie Vera Jourova si ministrul Tudorel Toader, amanata pentru marti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toaderurmeaza sa se intalneasca cu Vera Jourova, comisarul european pentru Justitie, la sediul Ministerului Justitiei. intalnirea era programata pentru ora 15. 00 dar, potrivit ministrului Tudorel Toader, a fost amanata pentru marti.

Vizita BOMBA dupa MCV: Comisarul pentru Justitie, intalnire cu Tudorel Toader (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se intalneste, marti, cu Vera Jourova, comisarul european pentru Justitie. intrevedera are loc dupa publicarea raportului MCV. Jourova a declarat recent ca reformele di.

Comisarul european pentru justitie avertizeaza: Reformele din justitie si lupta anticoruptie sunt ntr-un stadiu ngrijorator

Comisarul pentru Justitie, Vera Jourova, spune, intr-un interviu pentru Digi 24, ca reformele din sistemul judiciar si lupta impotriva coruptiei sunt intr-un stadiu ingrijorator.

Tudorel Toader, discutii cu comisarul european pe Justitie

Intalnire de gradul zero astazi intre ministrul Tudorel Toader si comisarul european pentru Justitie dupa ce oficialii europeni au impus noi conditii Romaniei in cadrul MCV. inghetarea modificarii.

Mesajul comisarului european pe justitie, dupa ntlnirea cu Toader: Este important ca Romnia sa faca pasii necesari pentru a asigura independenta justitiei si continuarea luptei anticoruptie

Este important ca Romania sa faca pasii necesari pentru a asigura independenta justitiei si continuarea luptei anticoruptie, a transmis comisarul european pe justitie, Vera Jourova, la finalul intrevederii cu ministrul Tudorel Toader. Jourova s-a intalnit marti, la Palatul Cotroceni, si cu presedintele Klaus Iohannis. Vizita oficialului european la Bucuresti vine in contextul in care Comisia Europeana a prezentat recent raportul MCV in care Romania este criticata dur in ceea ce priveste schimbarea legilor justitiei si statul de drept.

Comisarul european Vera Jourova se ntlneste cu presedintele Klaus Iohannis si cu ministrul Justitiei

Comisarul european Vera Jourova, responsabil pentru justitie, consumatori si egalitatea de gen, va avea marti intrevederi cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sefa Instantei supreme, Cristina Tarcea, precum si cu presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei vizite oficiale pe care o efectueaza in Romania, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )