Libnet.ro
UNICEF

10:15

Comisarul Gunther Oettinger: Exista premise ca Romania sa se incadreze in tinta de deficit bugetar de 3%

Adevărul Adevărul,
Comisarul Gunther Oettinger: Exista premise ca Romania sa se incadreze in tinta de deficit bugetar de 3%

Comisarul european Gunther Oettinger, responsabil pentru buget si resurse umane, a declarat joi, dupa intalnirea cu membrii comisiilor parlamentare de buget - finante, ca, in opinia sa, atat pentru acest an cat si pentru 2018 exista premise ca Romania sa se incadreze in tinta de deficit bugetar de 3%, precizand insa ca politica bugetara nationala este in sarcina guvernului si a politicienilor de la Bucuresti. continuă pe Adevărul

Comisarul Gunther Oettinger: Exista premise ca Romania sa se incadreze in tinta de deficit bugetar de 3%

Comisarul european Gunther Oettinger, responsabil pentru buget si resurse umane, a declarat joi, dupa intalnirea cu membrii comisiilor parlamentare de buget - finante, ca, in opinia sa, atat pentru acest an cat si pentru 2018 exista premise ca Romania sa se incadreze in tinta de deficit bugetar de 3%, precizand insa ca politica bugetara nationala este in sarcina guvernului si a politicienilor de la Bucuresti.

Oficial european, despre cresterea economica relativ buna: Exista premise ca Romania sa se incadreze in deficitul de 3%

Comisarul european responsabil cu bugetul si resursele umane, Gunther Oettinger, a declarat, joi, la Palatul Parlamentului, ca exista premise ca Romania sa se incadreze in tinta de deficit de.

Romania are nevoie de doua decenii pentru ca PIB-ul sau sa se apropie de media europeana

Romania are nevoie de aproape doua decenii pentru ca Produsul Intern Brut PIB) sa se apropie de media statelor din Uniunea Europeana UE), a declarat astazi comisarul european Gunther Oettinger, responsabil pentru buget si resurse umane, in cadrul conferintei cu tema 10 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, care a avut loc la Banca Nationala a Romaniei BNR), la care au participat si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Comisarul european Gunther Oettinger vine in vizita oficiala la Bucuresti

Comisarul european Gunther Oettinger, responsabil pentru Buget si resurse umane, va veni maine intr-o vizita oficiala la Bucuresti, informeaza un comunicat al Comisiei Europene.

Comisarul european Gunther Oettinger, in vizita oficiala la Bucuresti. Ce lideri politici se vor intalni cu reprezentantul de la Bruxelles

Comisarul european Gunther Oettinger, responsabil pentru Buget si resurse umane, va veni intr-o vizita oficiala la Bucuresti joi, cand se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Mihai Tudose, dar si cu ministri ai Guvernului, informeaza un comunicat al Reprezentantei Comisiei Europene.

Comisarul UE Gnther Oettinger, care vine joi in Romania, are nevoie de un miliard de euro in plus pe an, la bugetul european

Pe cand era premier al landului Baden-Wurttemberg, Gunther Oettinger pleda pentru austeritate bugetara. Aceasta s-a intamplat mai demult, pe cand politicianul crestin-democrat era vocal doar in patria sa, nu si la Bruxelles. Din 2010, el a ocupat succesiv portofoliile de comisar european al energiei, pentru probleme digitale, iar acum pentru buget si personal. In aceasta ultima calitate, vrea mai multi bani la bugetul UE, cel putin un miliard de euro, anual, dupa cum il citeaza Handelsblatt. de. Joi, Oettinger este anuntat in vizita in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )