Libnet.ro
UNICEF

18:15

Comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009 finalizeaza raportul

Antena3 Antena3,
Comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009 finalizeaza raportul

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 are programata o noua sedinta miercuri, incepand cu ora 11:00, in care ar urma sa finalizeze raportul. Potrivit unor surse. continuă pe Antena3

Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 discuta astazi raportul final

ACTUALIZARE 13:35 PNL, despre raportul comisiei privind alegerile: Nu putem valida punctul de vedere pe care PSD vrea sa ni-l bage pe gat Liberalii au parasit astazi comisia parlamentara de ancheta privind prezidentialele din 2009, refuzand sa voteze raportul acesteia, dupa ce au solicitat amanarea votului pentru joi ca sa aiba timp sa il citeasca si sa formuleze propriile concluzii, dar cererea le-a fost respinsa. ----- Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 se reuneste, astazi, pentru a incepe discutiile asupra raportului final, care va cuprinde concluziile audierilor si dezbaterilor din ultimele luni, dar si propuneri pentru modificarea legislatiei in ceea ce priveste comisiile de ancheta, membrii ei considerand ca nu exista suficiente parghii legale oferite parlamentarilor in acest caz, potrivit unei surse din presa.

Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 discuta astazi raportul final

Comisia de ancheta privind alegerile din 2009 se reuneste, astazi, pentru a incepe discutiile asupra raportului final, care va cuprinde concluziile audierilor si dezbaterilor din ultimele luni, dar si propuneri pentru modificarea legislatiei in ceea ce priveste comisiile de ancheta, membrii ei considerand ca nu exista suficiente parghii legale oferite parlamentarilor in acest caz, potrivit unei surse din presa.

Comisia Parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009 a decis: alegerile au fost fraudate

Raportul final al Comisiei de Ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a venit cu concluzii extrem de dure ale celor din majoritatea parlamentara. Opozitia a hotarat sa se retraga si sa nu.

Parlamentarii liberali s-au retras de la votul raportului Comisiei de ancheta privind prezidentialele din 2009

Membrii liberali din Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 au luat decizia de a se retrage si de a nu participa la votul final al raportului.

Parlamentarii PNL s-au retras de la votul raportului Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009

Membrii PNL din Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 au hotarat sa se retraga si sa nu participe la votul final al raportului. Motivele retragerii sunt cat se.

Comisia de ancheta a prezidentialelor din 2009 vrea o lege prin care sa li se dea comisiilor puteri reale de constrangere. Liberalii s-au retras de la votul raportului

Membrii liberali din Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 au luat decizia de a se retrage si de a nu participa la votul final al raportului.

Comisia de ancheta a alegerilor din 2009 incepe redactarea raportului final

Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din anul 2009 se reuneste, miercuri, pentru a redacta raportul final.

Concluzii socante in comisia pentru alegerile din 2009: Scrutinul a fost fraudat. Basescu si liderii PDL, acuzati de grup infractionar (VIDEO)

Scandal miercuri in comisia parlamentara de anchetare a alegerilor prezidentiale din 2009! in ziua in care parlamentarii trebuie sa intocmeasca raportul final care sa fie inaintat.

Hillary Clinton lanseaza o carte despre pierderea alegerilor prezidentiale din 2016/ Sexismul, ancheta FBI si implicarea Rusiei

Hillary Clinton va lansa o noua carte intitulata What Happened in care va discuta despre ce s-a intamplat exact anul trecut in campania prezidentiala, campanie pe care a pierdut-o in fata lui Donald Trump, potrivit CNN. Nu imi doream nimic mai mult decat sa ii arat lui Putin ca eforturile sale de a influenta alegerile noastre si de a pune in schimb un catelus prietenos au esuat. Stiu ca se bucura de tot ce s-a intamplat, dar nu el este cel care va rade la urma, a spus Clinton.

O presupusa incalcare a legii, sesizata in raportul comisiei alegerilor din 2009, repetata de guvern in cazul demisiei lui Adrian Tutuianu(FOTO)

Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din anul 2009 s-a reunit miercuri pentru a incepe redactarea raportul final, care va fi inaintat Plenului. Dupa cateva ore de discutii, ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )