Libnet.ro
UNICEF

08:45

Comisia de ancheta pentru investigarea fraudei bancare incepe de luni audierile

Adevărul Adevărul,
Comisia de ancheta pentru investigarea fraudei bancare incepe de luni audierile

Comisia parlamentara de ancheta pentru elucidarea circumstantelor devalizarii sistemului bancar din Moldova si investigarii fraudei bancare incepe de luni, 24 iunie, audierile. A fost intocmita o lista de 20 de persoane, iar primii chemati la audieri sunt Veaceslav Negruta, ministru al Finantelor in perioada 2009-2013, si Veaceslav Ionita, presedinte al Comisiei parlamentare pentru economie buget si finante in perioada 2009-2014. continuă pe Adevărul

Se cauta sef la Sectia pentru investigarea magistratilor: Trei procurori lupta pentru a ajunge in fruntea celei mai controversate unitati de parchet(VIDEO)

Trei procurori isi doresc sa ajunga in fruntea celei mai controversate unitati de parchet - Sectia pentru investigarea magistratilor. Este vorba despreAdina Florea, Sorin Iasinovschi si Bogdan Pirlog, ca.

Scandal in Justitie. Se cere desfiintarea sectiei pentru Investigarea Infractiunilor

Este un nou scandal in Justitie. Se cere desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor. Mai multi magistrati sunt impotriva acestei Sectii. Acestia sunt vizati de dosare penale care sunt exact pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )