Libnet.ro
UNICEF

07:30

Comisia Europeana: 31 de cazuri noi deschise impotriva Romaniei in 2018 pentru nepunerea in aplicare a legislatiei UE

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana: 31 de cazuri noi deschise impotriva Romaniei in 2018 pentru nepunerea in aplicare a legislatiei UE

Raportul Comisiei Europene privind punerea in aplicare a dreptului UE arata ca impotriva Romaniei au fost deschise anul trecut 31 de cazuri noi de constatare a neindeplinirii obligatiilor, 5 dintre acestea vizand politica de mediu. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana: 31 de noi dosare, deschise impotriva Romaniei

Comisia Europeana anunta ca 31 de dosare au fost deschise impotriva Romaniei. Este vorba despre noi cazuri de neindeplinire a obligatiilor deschise impotriva Romaniei, cinci dintre acestea vizand politica de.

Comisia Europeana a deschis anul trecut 31 de cazuri noi de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva Romaniei

Comisia Europeana a deschis anul trecut impotriva Romaniei 31 de cazuri noi de constatare a neindeplinirii obligatiilor deschise, dintre care cinci vizeaza politica de mediu.

Comisia Europeana anunta ca anul trecut au fost deschise 31 de noi cazuri impotriva Romaniei pentru nepunerea in aplicare a legislatiei UE

Potrivit unui raport al Comisiei Europene, in 2018 au fost deschise 31 de noi cazuri impotriva Romaniei pentru nepunerea in aplicare a obligatiunilor Uniunii Europene. Cinci dintre acestea vizeaza politica de mediu.

COMISIA EUROPEANA: Rata somajului este cea mai scazuta din istorie

Comisia Europeana a publicat astazi editia din 2019 a evaluarii sale anuale privind evolutia ocuparii fortei de munca si a situatiei sociale in Europa ESDE), care confirma extinderea continua a activitatii economice a UE, inregistrandu-se noi niveluri record de ocupare a fortei de munca si o imbunatatire a situatiei sociale.

Guvernul Dancila, sub lupa: ce va evalua Comisia Europeana la Bucuresti

In ultimii ani, Comisia Europeana a avut probleme cu mai multe proiecte legislative ale Guvernului Dancila, mai ales pe partea de justitie. Acum, a sosit momentul unei noi evaluarii a progresului sau regresului facut de autoritatile de la Bucuresti. O delegatie a Comisiei Europene va veni marti la Bucuresti pentru o misiune de evaluare in .

REUTERS: Comisia Europeana intarzie decizia privind datoria Italiei

Comisia Europeana CE) va amana decizia privind datoria Italiei din cauza summitului liderilor europeni de la Bruxelles, au declarat, pentru Reuters, surse UE care au dorit sa-si pastreze anonimatul, la scurt timp dupa ce intalnirea a fost suspendata fara a se ajunge la un acord privind impartirea principalelor posturi de conducere in institutiile europene.

Teodor Melescanu: E greu de crezut ca vom avea si pentru a treia oara un portofoliu foarte gras in Comisia Europeana

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, sustine ca este greu de crezut ca Romania va mai obtine in viitoarea Comisie Europeana un portofoliu care sa gestioneze fonduri foarte importante, asa cum.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )