Libnet.ro
UNICEF

01:05

COMISIA EUROPEANA: Rata somajului este cea mai scazuta din istorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COMISIA EUROPEANA: Rata somajului este cea mai scazuta din istorie

Comisia Europeana a publicat astazi editia din 2019 a evaluarii sale anuale privind evolutia ocuparii fortei de munca si a situatiei sociale in Europa ESDE), care confirma extinderea continua a activitatii economice a UE, inregistrandu-se noi niveluri record de ocupare a fortei de munca si o imbunatatire a situatiei sociale. continuă pe Ziarul Bursa

INS: in luna mai 2019, rata somajului a coborat usor, la 3,9%

Rata somajului in luna mai 2019 a scazut cu 0,1 puncte procentuale fata de cea inregistrata in luna precedenta 4,0%), au transmis luni reprezentantii Institutului National de Statistica. Rata somajului la barbati a fost cu 0,9 puncte procentuale mai mare decat la femei. in termeni absoluti, numarul somerilor din luna mai a anului 2019 a fost de 351. 000 de persoane, in scadere atat fata de luna precedenta 354. 000 persoane), cat si fata de aceeasi luna a anului anterior 390. 000 persoane).

Guvernul Dancila, sub lupa: ce va evalua Comisia Europeana la Bucuresti

In ultimii ani, Comisia Europeana a avut probleme cu mai multe proiecte legislative ale Guvernului Dancila, mai ales pe partea de justitie. Acum, a sosit momentul unei noi evaluarii a progresului sau regresului facut de autoritatile de la Bucuresti. O delegatie a Comisiei Europene va veni marti la Bucuresti pentru o misiune de evaluare in .

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit marele secret. Cine e, de fapt, tatal Elizei

Adriana Iliescu este cea mai batrana mama din Romania. Cu toate ca multe detalii despre aceasta au iesit la iveala odata cu titlul din Cartea Recordurilor, niciodata nu a spus cine este, de fapt, tatal Elizei. Adriana Iliescu a vorbit despre tatal Elizei Adriana Iliescu a devenit mama la 66 de ani. in anul 2005 .

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea cea mai romantica luna. Stralucesc si iubesc

Luna Iulie 2019 este cea mai romantica pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Lucrurile devin serioase pentru tine. Daca esti intr-o relatie, o vei duce la un alt nivel. Daca esti singura, ti-ai.

EUROSTAT: Rata somajului in UE a scazut la 6,3% in luna mai

Rata somajului in Uniunea Europeana s-a situat la 6,3% in mai, in scadere de la 6,4% luna precedenta si 6,9% in perioada similara din 2018, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Rata somajului in UE a scazut la 6,3% in luna mai

Rata somajului in Uniunea Europeana s-a situat la 6,3% in mai, in scadere de la 6,4% luna precedenta.

INS, LUNA MAI: Rata somajului in forma ajustata sezonier a scazut la 3,9%

Rata somajului a scazut in mai la 3,9%, date ajustate sezonier, cu 0,1 puncte procentuale p. p. ) mai putin fata de luna precedenta, arata datele transmise luni de Institutul National de Statistica INS).

Rata somajului in forma ajustata sezonier a scazut in luna mai

Rata somajului a scazut in mai la 3,9%, date ajustate sezonier, cu 0,1 puncte procentuale p. p. ) mai.

Comisia Europeana: 31 de noi dosare, deschise impotriva Romaniei

Comisia Europeana anunta ca 31 de dosare au fost deschise impotriva Romaniei. Este vorba despre noi cazuri de neindeplinire a obligatiilor deschise impotriva Romaniei, cinci dintre acestea vizand politica de.

Comisia Europeana a deschis anul trecut 31 de cazuri noi de constatare a neindeplinirii obligatiilor impotriva Romaniei

Comisia Europeana a deschis anul trecut impotriva Romaniei 31 de cazuri noi de constatare a neindeplinirii obligatiilor deschise, dintre care cinci vizeaza politica de mediu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )