Libnet.ro
UNICEF

12:30

Comisia Europeana le acorda mai mult ragaz constructorilor auto pentru a respecta normele mai stricte de poluare

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana le acorda mai mult ragaz constructorilor auto pentru a respecta normele mai stricte de poluare

Comisia Europeana le-a acordat constructorilor auto ragaz suplimentar pentru a se conforma noilor norme de poluare privind noxele. In contextul scandalului Volkswagen, multi au ramas surprinsi de faptul ca UE le da companiilor mai mult timp, insa decizia este un semn ca industria auto are o uriasa influenta. Pe de alta parte, Comisia a facut pasi importanti catre introducerea unor teste care sa fie mult mai apropiate de adevar. continuă pe Hotnews

Angela Filote, Comisia Europeana: Suntem mai putin optimisti decat Guvernul privind capacitatea de colectare a taxelor

Comisia Europeana este mai putin optimisa decat Guvernul in ceea ce priveste capacitatea de colectare a taxelor, in urma aplicarii masurilor de relaxare fiscala, si va urmari in detaliu fiecare masura, potrivit Angelei Filote, seful reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

Comisia Europeana, mai putin optimista decat Guvernul Romaniei

Comisia Europeana nu este impotriva masurilor de relaxare fiscala si a cresterilor salariale, insa acestea trebuie luate la momentul potrivit si cu masurile compensatorii potrivite, considera Angela Filote, seful reprezentantei Comisiei Europene in Romania, prezenta, ieri, la o conferinta dedicata investitorilor straini.

Filote, Comisia Europeana: Nu stim daca va fi un nou acord cu Romania, dar avem instrumente sa controlam

Comisia Europeana CE) nu stie inca daca va exista un nou acord cu Romania, neprimind o solicitare in acest sens din partea Guvernului, dar are instrumentele necesare pentru a mentine consolidarea fiscala sub control, a declarat Angela Filote, sefa reprezentantei Comisiei Europene.

Scandalul Volkswagen: Toyota revine in fruntea topului mondial al constructorilor auto

Constructorul auto japonez Toyota Motor Corp. a redobandit titlul de cel mai mare producator auto din lume la finele lunii septembrie, detronand rivalul german Volkswagen, care se confrunta cu scandalul manipularii emisiilor poluante, transmite AFP.

Comisia Europeana: Populatia Romaniei are nevoie de o crestere a salariilor, insa bazata pe competitivitate

Romania nu isi permite sa aiba ca principal avantaj costul scazut al fortei de munca, in conditiile in care tara are una dintre cele mai sarace populatii din Uniunea Europeana, fiind in acelasi timp al doilea cel mai sarac stat din UE, a declarat, luni, Angela Filote, sefa reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )