Libnet.ro
UNICEF

05:00

Comisia Europeana acuza Rusia si China pentru campanii de dezinformare despre COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana acuza Rusia si China pentru campanii de dezinformare despre COVID-19

Comisia Europeana a publicat un raport in care detaliaza planul sau de a contracara dezinformarile si informatiile false propagate in timpul pandemiei de coronavirus. Printre pericolele identificate se numara si actori straini si tari precum Rusia sau China, care sunt acuzati ca s-au implicat in operatiuni tintite de influenta si campanii de dezinformare in UE si la nivel global, informeaza Europa Libera. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus. Uniunea Europeana acuza Rusia si China de campanii de dezinformare

Uniunea Europeana a acuzat oficial China si Rusia ca au organizat campanii de dezinformare in timpul crizei sanitare declansata de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 pentru a submina democratia.

Coronavirus: UE acuza Rusia si China de campanii de dezinformare

Uniunea Europeana acuza Rusia si China ca au efectuat campanii de dezinformare in timpul pandemiei de coronavirus in incercarea de a submina democratiile, potrivit unui document consultat marti de AFP.

CORONAVIRUS |China, acuzata de dezinformare pe tema COVID-19, de catre Comisia Europeana

In premiera, Comisia Europeana a denuntat in mod public China pentru rolul pe care il joaca in raspandirea de fake-news in contextul pandemiei de coronavirus. Executivul UE acuza China si Rusia.

Investitiile verzi, vizate de Comisia Europeana si Banca Europeana de Investitii

Comisia Europeana a prezentat propunerea privind o facilitate de imprumut pentru sectorul public in cadrul Mecanismului. Facilitatea va fi pusa in aplicare in parteneriat cu Banca Europeana de Investitii si va incuraja investitiile care sprijina tranzitia catre o economie neutra din punct de vedere climatic.

COMISIA EUROPEANA: Romania, pe ultimul loc la siguranta rutiera

Potrivit cifrelor preliminare publicate astazi de Comisia Europeana, numarul persoanelor care si-au pierdut viata pe drumurile din UE in 2019 este mai mic decat cel din anii precedenti. Se estimeaza ca 22 800 de persoane au murit intr-un accident rutier anul trecut, cu aproximativ 7 000 de decese mai putin decat in 2010, adica o scadere de 23 %. in comparatie cu 2018, numarul a scazut cu 2 %.

Comisia Europeana: Romania nu indeplineste niciun criteriu privind trecerea la euro

Romania nu indeplineste in prezent niciunul dintre cele patru criterii economice necesare pentru adoptarea monedei euro, se arata in raportul de convergenta pe 2020 publicat miercuri de Comisia Europeana CE).

Comisia Europeana: Romania nu indeplineste niciun criteriu privind trecerea la euro

Romania nu indeplineste in prezent niciunul dintre cele patru criterii economice necesare pentru adoptarea monedei euro, se arata in raportul de convergenta pe 2020 publicat miercuri de Comisia Europeana CE).

Romania nu mai indeplineste niciun criteriu privind trecerea la euro. Tara noastra isi mentine oficial angajamentul de aderare in anul 2024 (raport Comisia Europeana)

Romania nu mai indeplineste niciunul dintre criteriile de aderare la Zona Euro, potrivit Raportului de convergenta publicat de Comisia Europeana raportul poate fi consultat aici). Criteriile de convergenta asigura faptul ca un stat membru este pregatit sa adopte moneda euro si ca aderarea sa la zona euro nu va cauza riscuri economice nici pentru statul membru respectiv si nici pentru zona euro in ansamblu.

Coronavirus: UE ia masuri impotriva dezinformarii, nominalizand Rusia si China drept pericole. Cat rau au facut unele informatii false si noi reguli pentru platformele online

Afirmatiile false care ii indemnau pe oameni sa bea inalbitor sau alcool pur pentru a se vindeca de infectiile cu coronavirus, in conditiile in care inalbitorul si alcoolul pur pot fi foarte nocive, ori vandalizarea antenelor 5G in urma teoriilor false ca instalatiile 5G ar raspandi virusul sunt cateva dezinformari care au afectat cetatenii UE, arata miercuri Comisia Europeana. Rusia si China au desfasurat astfel de campanii cu tinta precisa in UE, spune Executivul European, care a propus o serie de actiuni de combatere a dezinformarii. Vizate sunt si platformele online, care ar trebui sa raporteze lunar masurile luate.

Comisia Europeana recomanda ridicarea restrictiilor de calatorie din 15 iunie

Bruxellesul a recomandat azi ridicarea tuturor restrictiilor de calatorie in interiorul Uniunii Europene si a Spatiului Schengen din 15 iunie si redeschiderea granitelor externe ale UE pentru Balcanii de Vest din 1 iulie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )