Libnet.ro
UNICEF

17:46

Comisia Europeana aloca 200 de milioane de euro prin Erasmus pentru formarea digitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana aloca 200 de milioane de euro prin Erasmus pentru formarea digitala

Comisia Europeana a anuntat ca a revizuit programul anual de lucru al Erasmus+ 2020 si au fost alocati alti 200 de milioane de euro pentru formarea digitala, in contextul pandemiei de COVID-19, conform Hotnews. continuă pe Ziarul Bursa

200 de milioane de euro alocati de Comisia Europeana prin Erasmus pentru formarea digitala, in contextul pandemiei de COVID-19

Comisia Europeana a anuntat ca a revizuit programul anual de lucru al Erasmus+ 2020 si au fost alocati alti 200 de milioane de euro pentru formarea digitala, in contextul pandemiei de COVID-19.

200 milioane euro alocate in plus de Comisia Europeana in programul anual Erasmus+2020

Revizuirea bugetului a fost facuta pentru stimularea educatiei si formarea digitala, precum si pentr.

Comisia Europeana a incheiat o serie de discutii privind achizitionarea a 200 de milioane de doze de vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana a incheiat joi o serie de discutii preliminare cu Johnson Johnson pentru achizitionarea unui potential vaccin impotriva COVID-19, a transmis institutia intr-un comunicat de presa. La finalul lunii iulie au avut deja loc o serie de demersuri pozitive cu Sanofi-GSK.

Comisia Europeana a incheiat o serie de noi discutii pentru garantarea unui viitor vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana a incheiat azi o serie de discutii preliminare cu Johnson and Johnson pentru achizitionarea unui potential vaccin impotriva COVID-19, a transmis institutia intr-un comunicat de presa. La finalul lunii iulie au avut deja loc o serie de demersuri pozitive cu Sanofi-GSK. Contractul avut in vedere cu Johnson and Johnson ar prevedea posibilitatea ca toate statele membre ale UE sa achizitioneze vaccinul, precum si sa il doneze tarilor cu venituri mici si medii sau sa il redirectioneze catre tarile SEE. Este preconizat ca, odata ce un vaccin se dovedetete a fi sigur si eficace impotriva COVID-19, Comisia ar dispune de un cadru contractual pentru achizitionarea initiala a 200 de milioane de doze, in numele tuturor statelor membre ale UE, precum si pentru o posibila achizitionare ulterioara a pana la 200 de milioane de doze suplimentare, conform news. ro.

Comisia Europeana, UNESCO, Twitter si Congresul Mondial Evreiesc s-au unit pentru a combate teoriile conspiratiei din mediul online

Comisia Europeana, UNESCO, Twitter si Congresul Mondial Evreiesc si-au unit fortele pentru a sensibiliza publicul cu privire la teoriile conspiratiei din mediul online.

Comisia Europeana, discutii preliminare cu Johnson Johnson pentru achizitionarea unui potential vaccin anti-coronavirus. Ce a declarat Ursula von der Leyen

Comisia Europeana a anuntat ca a incheiat, joi, o serie de discutii preliminare cu Johnson Johnson pentru achizitionarea unui potential vaccin impotriva COVID-19. Tratativele au venit in completarea unui.

Loto 6 din 49. A fost castigat marele premiu, in valoare de 1,6 milioane euro. Norocosul este din Bucuresti

Marele premiu la Loto 649, in valoare de 1. 6 milioane euro, a fost castigat duminica, 16 august. Norocosul a jucat la o agentie din Sectorul 2 al Capitalei. La tragerea Loto 649 de astazi, 16 august.

175 milioane euro pentru inceperea anului scolar in conditii bune

Guvernul a pregatit o alocatie bugetara de 175 milioane euro pentru achizitia de tablete, laptop-uri.

Fonduri europene 2020: S-au aprobat cele 150 milioane Euro pentru digitalizarea IMM-urilor romanesti

Firmele mici si mijlocii romanesti, cu profil IT si non-IT, vor putea obtine in curand fonduri europene pentru achizitii de echipamente si servicii digitale, intr-un program de digitalizare in valoare totala de 150 de milioane de euro, aprobat de Guvern.

Cursuri IT pentru angajatii firmelor din Romania, cu fonduri europene de 30 milioane Euro

Angajatii firmelor din Romania, inclusiv din microintreprinderi si firme mici si mijlocii IMM), vor putea urma cursuri IT, in cadrul unor viitoare proiecte europene, pentru care s-au alocat in total 30 de milioane de euro, din fonduri europene si de la bugetul de stat, potrivit Ghidurilor solicitantului lansate oficial.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )