Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cursuri IT pentru angajatii firmelor din Romania, cu fonduri europene de 30 milioane Euro

Hotnews Hotnews,
 Cursuri IT pentru angajatii firmelor din Romania, cu fonduri europene de 30 milioane Euro

Angajatii firmelor din Romania, inclusiv din microintreprinderi si firme mici si mijlocii IMM), vor putea urma cursuri IT, in cadrul unor viitoare proiecte europene, pentru care s-au alocat in total 30 de milioane de euro, din fonduri europene si de la bugetul de stat, potrivit Ghidurilor solicitantului lansate oficial. continuă pe Hotnews

VIDEO Cum arata satul de munte care poate rivaliza cu orice oras. A fost modernizat cu fonduri europene

Au conditii de oras, dar traiesc la tara. Asa se definesc localnicii din Berca, o comuna aflata pe Valea Buzaului, care poate rivaliza cu orice orasel din Romania. in Berca vezi blocuri, parcuri de agrement, un centru civic, parcari auto, ca-n orice localitate urbana. Infrastructura s-a imbunatatit mult in ultimii ani.

VIDEO INTERVIU Alin Nica, primarul PNL care a adus in comuna sa proiecte in valoare de 28 de milioane de euro, candideaza la CJ Timis: Am fost prima comuna din Romania care a accesat, in 2007, primii bani europeni

Dudestii Noi este o comuna aflata la 13 km de Timisoara si este prima din Romania care a accesat fonduri europene. Primarul, Alin Nica, a reusit sa aduca in comuna sa aproximativ 50 de proiecte, in valoare de 28 de milioane de euro, fara sa foloseasca niciun ban din credite, totul fiind realizat din conturile atrase, europene, nerambursabile sau din bugetul local. Acum, Alin Nica, expert in juriul care desemneaza si monitorizeaza capitalele culturale europene, candideaza la sefia Consiliului Judetean Timis si isi doreste sa faca din el un judet cu adevarat european. Primarul a discutat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre cum a transformat Dudestii Noi intr-o comuna europeana si care sunt planurile sale la CJ Timis. Primul proiect european l-am scris chiar eu. Dupa ce am devenit cel mai tanar primar din Romania, in 2004, m-am dus la un curs de scriere de proiecte europene. in 2004 bugetul comunei era de 500. 000 de lei. Acum bugetul este de 2,5 milioane de euro, a declarat Alin Nica.

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca salariile acestora au cunoscut cele mai mari cresteri salariale in luna iunie a acestui an, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Acestia sunt angajatii cu cele mai mici salarii din Romania .

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul IT. La polul opus, cu cele mai mici salarii, se regasesc cei din domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca acestiaau avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare.

Bomba silentioasa din Romania. Cat azotat avem la Constanta si de ce e mai periculos decat in Beirut

Azotatul de amoniu instabil care a explodat in Beirut vine din Georgia. O singura fabrica din Georgia produce substanta oe care Romania o importa masiv. Bomba silentioasa din Romania Inginerii romani au colectat o mostra gasita la o ferma din Oltenita si au descoperit ca are o concentratie de azot ce depaseste normele europene si .

Ultima ora. Vaccinul anti-COVID-19 aparut in Rusia, folosit si in spitalele din Romania? Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis a anuntat in cursul zilei de miercuri ca nu va opta pentru vaccinul anti-COVID-19 anuntat de Rusia. in ciuda vestii bune anuntate de Vladimir Putin, presedintele Romaniei a oferit argumente pertinente pentru refuzul sau de a-l folosi in spitalele romanesti. in acest moment nu exista un vaccin anti-COVID aprobat in Uniunea Europeana in .

Fenomenul ingrijorator din Romania. Se intampla acum in Delta Dunarii

Lipsa precipitatiilor din ultima vreme afecteaza tot mai mult sectorul agricol si provoaca aparitia unor fenomene alarmante. Astazi va prezentam situatia din Delta Dunarii, acolo unde lacul Nuntasi, cunoscut pentru calitatile sale terapeutice, aproape ca a secat. Ce spun specialistii, in continuare. Fenomen ingrijorator in Delta Dunarii Lacul Nuntasi, devenit faimos pentru proprietatile sale terapeutice, .

Autoritatile, in alerta. Noua localitati din Romania, la un pas sa fie bagate in carantina. Zeci de imbolnaviri in ultimele 24 de ore

Autoritatile avertizeaza cetatenii, dupa ce in judetul Hunedoara s-au inregistrat zeci de cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore. in urma acestei explozii de imbolnaviri, prefectul judetului le solicita de urgenta primarilor sa ia masuri suplimentare pentru a evita carantinarea. Care sunt cele mai afectate orase Situatie disperata in judetul Hunedoara, acolo unde in .

Veste buna pentru bucuresteni! S-a deschis cea mai moderna si sigura piata din Romania

Astazi s-a dechis cea mai moderna si sigura piata agro-alimentara din Romania. Autorizata din punct de vedere al securitatii la incediu, complet refacuta, cu spatii comerciale reconfigurate, Piata Sudului ofera acum conditii civilizate si de maxima siguranta pentru comercianti dar si pentru cei care se vor aproviziona din aceasta zona.

Ilinca Vandici si-a dus fiul in vacanta. Ce loc superb din Romania a ales

Ilinca Vandici si-a dus fiul in vacanta. Vedeta TV nu a ales vreo destinatie exotica, pobabil din cauza pandemiei de coronavirus, ci a ales sa-ti faca concediul in Romania. Destinatia a fost una linistita si plina de insemnatate pentru romani-Bucovina. Ilinca Vandici a plecat cu fiul in vacanta. Ce destinatie superba din Romania a ales .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )