Libnet.ro
UNICEF

18:15

Comisia Europeana aloca Romaniei 18 milioane de euro prin programul UE de incurajare a consumului de fructe, legume si lapte in scoli

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana aloca Romaniei 18 milioane de euro prin programul UE de incurajare a consumului de fructe, legume si lapte in scoli

Comisia Europeana anunta ca aloca Romaniei aproape 18 milioane de euro prin programul Uniunii Europene de incurajare a consumului de fructe, legume si lapte in scoli. Peste 10 milioane de euro sunt bani destinati programului de distribuire a laptelui in scoli. continuă pe Adevărul

CE aloca Romaniei aproape 18 milioane de euro prin programul UE de incurajare a consumului de fructe, legume si lapte in scoli

Comisia Europeana anunta ca aloca Romaniei aproape 18 milioane de euro prin programul Uniunii Europene de incurajare a consumului de fructe, legume si lapte in scoli. Peste 10 milioane de euro sunt bani destinati programului de distribuire a laptelui in scoli.

Comisia Europeana a amendat Nike cu 12,5 milioane de euro. Care este motivul...

Nike a fost amendata de Comisia Europeana cu 12,5 milioane de euro pentru ca in perioada iulie 2004 - octombrie 2017 a restrictionat vanzarile transfrontaliere de articole sportive ale unora din cele mai.

Ce se schimba pentru romani in cazul unui Brexit fara acord? Comisia Europeana s-a pregatit deja pentru un astfel de scenariu

Intr-un comunicat publicat luni, Comisia Europeana CE) anunta ca si-a incheiat pregatirile in cazul unei iesiri a Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) fara acord No deal), o perspectiva calificata tot mai verosimila la 12 aprilie. Un no deal aduce schimbari importante, inclusiv pentru romani.

Comisia Europeana amendeaza Nike cu 12,5 milioane de euro

Comisia Europeana a amendat Nike cu 12,5 milioane de euro 14,15 milioane de dolari) pentru ca in perioada iulie 2004 - octombrie 2017 a restrictionat vanzarile transfrontaliere de articole sportive ale unora din cele mai cunoscute cluburi europene de fotbal, transmit DPA si Reuters.

SURSE: Comisia Europeana nu si-a dat acordul pe proiectul de OUG pentru modificarea Codurile penale

Expertii pe justitie ai Comisiei Europene le-au spus expertilor trimisi de Guvernul Romaniei la Bruxelles ca nu este O. proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codurilor penale,.

Organismele UE de reglementare au amendat Fitch cu 5,13 milioane euro

Autoritatea care supervizeaza pietele financiare din Uniunea Europeana a anuntat joi ca a impus agentiei de evaluare financiara Fitch o amenda record de 5,13 milioane euro pentru incalcarea regulilor destinate sa evite conflictele de interese, transmite Reuters.

Comisia Europeana propune masuri pentru securitatea retelelor 5G in UE, pe fondul temerilor privind riscurile de securitate ale tehnologiilor chineze Huawei si ZTE

Romania si toate tarile membre UE vor trebui sa finalizeze pana la sfarsitul lunii iunie 2019 o evaluare nationala a riscurilor privind infrastructurile de retea 5G, pe baza careia sa includa conditii pentru garantarea securitatii retelelor publice, mai ales atunci cand acorda drepturile de utilizare a frecventelor radio in benzi 5G, a anuntat marti Comisia Europeana. Statele membre ale UE au dreptul de a exclude societati de pe pietele lor din motive de securitate nationala, in cazul in care societatile in cauza nu respecta cadrul juridic si standardele tarii. Vezi in articol ce spune Comisia Europeana despre temerile din UE si masurile luate in Cehia impotriva Huawei si ZTE.

COMISIA EUROPEANA: Bruxelles-ul si-a incheiat pregatirile in cazul unui Brexit fara acord

Comisia Europeana si-a incheiat pregatirile in cazul unui Brexit fara acord no deal), o perspectiva tot mai verosimila la 12 aprilie, a anuntat astazi, CE intr-un comunicat.

Comisia Europeana - pregatita pentru un BREXIT fara acord

Theresa May a promis ca demisioneaza daca se va vota in favoarea ratificarii tratatului retragerii din UE Comisia Europeana si-a incheiat, ieri, pregatirile in vederea scenariului unui BREXIT fara niciun acord, in contextul in care aceasta varianta este tot mai probabil sa aiba loc, la 12 aprilie, a anuntat CE intr-un comunicat de presa.

Comisia Europeana anunta ca a incheiat pregatirile pentru eventualitatea unui Brexit fara acord

Comisia Europeana a incheiat pregatirile pentru situatia 'din ce in ce mai probabila ' a unui Brexit fara acord, la 12 aprilie, a anuntat luni Bruxellesul intr-un comunicat, transmite AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )