Libnet.ro
UNICEF

08:45

Comisia Europeana a amendat cu 6,2 milioane euro compania japoneza Sanrio

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana a amendat cu 6,2 milioane euro compania japoneza Sanrio

Comisia Europeana a amendat Sanrio, compania japoneza din spatele brandului Hello Kitty, cu 6,2 mili. continuă pe România Liberă

CNAIR: Licitatie de 45,3 milioane euro pentru achizitia de servicii de intretinere periodica

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 213,9 milioane lei 45,25 milioane euro), fara TVA, pentru achizitia de servicii de intretinere periodica pentru reteaua de drumuri nationale din cadrul D. Iasi, potrivit unui anunt publicat pe platforma online SICAP.

GDPR 2019: Lantul de hoteluri Marriott, prezent si in Romania, risca o amenda de 110 milioane Euro in UK

Regulamentul GDPR face o noua victima: Lantul de hoteluri Marriott International, prezent si in Romania, risca sa fie amendat cu 99,2 milioane de lire sterline circa 110 milioane de euro) de catre autoritatea de protectie a datelor din Marea Britanie, pentru o bresa de securitate care a condus la scurgerea in exterior a 339 de milioane de inscrieri de clienti din toata lumea.

UPB - finantare de 25 milioane euro de la BEI

Universitatea Politehnica din Bucuresti UPB) a anuntat, ieri, ca va primi o finantare de 25 milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii BEI) pentru a-si extinde infrastructura educationala si de cercetare.

Apa Nova a platit dividende Municipalitatii de peste 5 milioane euro

Apa Nova Bucuresti ANB), concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare a Capitalei, a platit dividende catre Municipalitate de 24. 465 lei aproximativ 5,15 milioane de euro), conform Contractului de Concesiune semnat in 2000 cu Primaria Municipiului Bucuresti PMB).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )